Vreme čitanja: oko 1 min.

Žestok okršaj navijača Ajntrahta i policije, više od 100 povređenih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Burno je bilo na tribinama

  • 0
FK Ajntraht-FK Štutgart Foto: Printscreen/X/fanatico_japan

Fudbaleri Štutgarta savladali su Ajntraht na gostujućem terenu rezultatom 2:1 u okviru 12. kola Bundeslige. Ipak, rezultat meča je bio u drugom planu jer su na njega senku bacili domaći navijači.

Naime, tifozi Ajntrahta su se pre samog početka utakmice sukobili sa policijom, a kako navode mediju u Nemačkoj povređeno je preko 100 učesnika.

Policija se povodom ovog slučaja oglasila saopštenjem, i navela da su navijači Ajntrahta napali redarsku službu na ulazu stadiona.

- Takođe, navijači Ajntrahta su napali i spasilačku ekipu na stadionu. Kada su redari potom pozvali policiju da pomogne, veliki broj navijača Frankfuta spontano je reagovao i solidarisao se sa manjom grupom problematičnih navijača i oni su zajedno napali redare i članove spasilačke ekipe - navodi se u saopštenju.

Organi reda dodaju da su navijači koristili flaše, pirotehniku i komade ograde.

- Policija je odgovorila upotrebom fizičke sile, biber spreja i pendreka kako bi odbila napade huligana i zaustavila nerede kada je dobila pomoć koju je u međuvremenu pozvala - rečeno je iz policije.

Nakon tuče uhapšeno je nekoliko huligana, a trenutno se radi na identifikaciji ostalih. Mediji u Nemačkoj navode da je i sedam lica teće povređeno.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler TSC-a dao gol iz kornera Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA