≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener omladinaca Partizana veruje u prolaz: "Naša ekipa je tamo dominirala, nadam se da ćemo zaboraviti..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadam se da ćemo prolaskom u naredno kolo omogućiti da na naš stadion dođu i ekipe kao što su Barselona, Mančester siti...

  • 2
Nenad Stojaković, FK Partizan Foto: MN Press

Omladinci Partizana u utorak igraju revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv moldavskog Šerifa i jure minus od dva pogotka sa gostujućeg stadiona.

Trener ekipe Nenad Stojaković optimističan je uoči okršaja na stadionu u Humskoj i veruje da njegov tim može doći do preokreta.

- Ta utakmica koja se desila tamo - dešava se jednom u deset godina. Naša ekipa je dominirala, a oni su uspeli da ostvare određenu prednost. Imamo jasniju sliku o protivniku sada. Pripremamo se, radimo na taktičkim detaljima, koji mogu da nam pomognu da budemo još bolji nego u prvom meču i da stvorimo još više šansi. U fudbalu mnogo toga zavisi i od tima, pa se nadam da ćemo zaboraviti sve razlike i da ćemo biti prava grupa i zaslužiti da odemo dalje.

Fudbaleri bi trebalo da imaju i podršku navijača, koje Stojaković poziva u što većem broju.

- Imamo navijače koji su veoma izbirljivi. Nadam se da ćemo prolaskom u naredno kolo omogućiti da na naš stadion dođu i ekipe kao što su Barselona, Mančester siti... To je nešto što bi nama trebalo da bude i najveći motiv.

Ulaz na meč je slobodan, a u sastavu Partizana neće biti Janka Jevremovića zbog crvenog kartona.

Meč se igra od 18.00 časova.

(Telegraf.rs / S.I.)

Video: Duljaj posle šokantnog poraza od TSC-a u Superligi Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA