Vreme čitanja: oko 1 min.

Smena na vrhu španske Primere: Đirona posle šest utakmica nije pobedila, Baski uzeli bod na "Montiliviju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atletik Bilbao je izdržao i odneo sa sobom remi

  • 0
Đirona Foto: Tanjug.rs

Fudbaleri Đirone više nisu lideri španske Primere, odnosno, barem nisu sami na prvom mestu, pošto će do narednog vikenda morati da ga dele sa Real Madridom! Razlog je večerašnji remi na domaćem terenu protiv Atletik Bilbaa, koji se "provukao" i uz pomoć dobro poznatog Injakija Vilijamsa otišao kući sa bodom - 1:1 (0:0).

Bila je to ujedno i prva utakmica Đirone posle šest vezanih na kojoj ovaj tim nije slavio. Poslednji put je domaćin pao baš protiv pomenutog Reala, a od početka sezone u Primeri ima samo remi sa Sosijedadom, poraz od Reala i današnji remi sa Bilbaom uz 11 pobeda.

Sa druge strane, Atletiku je ovaj bod pomogao da iskoči baš ispred najvećeg rivala, Real Sosijedada, na tabeli na petom mestu sa 25 bodova, koliko za sada ima i tim iz Donostije, odnosno San Sebastijana, uz identičnu gol razliku, ali jedan postignuti pogodak manje.

Gledali smo jednu prilično ujednačenu utakmicu u kojoj su zaista oba tima na kraju mogla da pobede, pa je remi nekako i najrealniji ishod.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali ne i bez uzbuđenja. Imao je VAR pune ruke posla.

Domaćin je poveo pogotkom Viktora Cigankova u 55. minutu, da bi samo 12 minuta kasnije Injaki Vilijams postavio konačan rezultat.

(Telegraf.rs / S. T.)

Video: Barak o stanju Rodića pred meč Lige šampiona sa Jang Bojsom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA