≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mančester junajted je zainteresovan za promašaj Čelsija Tima Vernera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zapanjeni navijač u šoku kaže: "Reci mi da je ovo šala"

  • 0
Timo Verner Foto: AP/Tanjug

Tim sa Old Traforda se raspitivao o potpisivanju ugovora sa bivšim napadačem Čelsija Timom Vernerom, prema šokantnim izveštajima u Nemačkoj. Menadžer tima Erik Ten Hag je na tržištu i traži odgovarajućeg napadača. Druga dva kluba iz Premijer lige i jedan evropski gigant takođe prate Nemca.

Prema rečima nemačkog "Skaj Sporta" Verner je želja šefa "Crvenih đavola". Tvrde da je Junajted već pitao o dostupnosti napadača čelnike Lajpciga, ali formalni pregovori tek treba da se dogode.

Nemački golgeter je postao igrač Čelsija 2020. godine za 53 miliona funti i imao je muke tokom dve godine provedene u zapadnom delu Londona. Postigao je 23 gola u 89 mečeva, ali je i pomogao Plavcima da dođu do trofeja Lige šampiona.

FK Čelsi, Timo Werner, Timo Verner Foto: Tanjug/AP

Vernerov povratak u Lajpcig u leto 2022. za 23,5 miliona funti je bio očekivan iako je poneo titulu evropskog šampiona. Prošle sezone postigao je 16 golova na 40 utakmica. Veruje se da 27-godišnji napadač ponovo želi da ode na Ostrvo. Sa Nemcem se takođe povezuju i Vest Hem i Fulam.

Real Madrid prati sva dešavanja na Starom kontinentu, pa tako ni ovo ne može proći ispod radara Kraljevskog kluba, ali za sada jedina velika ekipa koja je izrazila zvanično interesovanje je Mančester junajted.

Jedan vatreni navijač Crvenih đavola napisao je: "Reci mi da je ovo šala".

Međutim s obzirom na borbu Junajteda pred golom ove sezone, drugi su bili voljni da daju Verneru šansu. Mančesteru su očajnički potrebni golovi s obzirom da su ih postigli 16 u dosadašnjih 13 mečeva u Premijer ligi. Rasmus Hojlund je bez golova na domaćem terenu bez obzira na pet postignutih u Ligi šampiona. Najverovatnije je to glavni razlog potrage za novim napadačem, koji će možda već doći u januarskom prelaznom roku.

(Telegraf.rs/N. M.)

Video: Nenad Lalatović o Zvezdi, Partizanu, grobarima, povratku u srpski fudbal, vređanju navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA