Vreme čitanja: oko 2 min.

KOCKA JE BAČENA! Zvezdina istina – Jang Bojsi kao Grashopers!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda na Rubikonu, što bi se reklo

  • 4
FK Crvena Zvezda - FK Jang Bojs Foto: Mileta Mirčetić

Crveno-beli nemaju ni izgovor, niti mnogo izbora. Poraz u Bernu znači eliminaciju iz Evrope već nakon jeseni. Nerealno je bilo posle teškog žreba očekivati borbu za top 16, ali LE je imperativ.

Mnogo je uloženo u tim, pobeda bi donela prolazak u LE, dok bi remi odložio odluku za poslednje kolo i gostovanje Sitija na Marakani.

Ima vremena za to, a svoj najznačajniji meč u istoriji srpski klub u Švajcarskoj je dobio u godini najvećeg uspeha. Na put ka "klempavku" Crveno-beli su krenuli protiv Grashopersa i uprkos rezultatu 1:1 u prvom meču, u revanšu su ponizili Skakavce, a o stalo je istorija.

Druga su vremena, drugi odnosi u evropskom fudbalu, pa iako te stvari deluju kao naučna fantastika, srpski šampion ima cilj da potraje u Evropi, što bez pozitivnog rezultata u Bernu to neće biti moguće. Gostovali su već u ovom gradu, odoleli protiv crno-žutih krajem prošle decenije i plasirali se u Ligu šampiona. Na stadionu Vankdorf su padali i Junajted i Juve u prethodnih pet godina, ali u LŠ lakih rivala nema. Švajcarci su pokazali u Beogradu koliko su opasni, a nisu bili inferiorni ni u porazima protiv Sitija i Lajpciga kod kuće.

Za Zvezdu ohrabrenje je pobeda u Novom Sadu, dok je Jang Bojs izgubio i derbi i prvo mesto od Ciriha pre nekoliko dana.

Sa tim u vidu, kladionica AdmiralBet je odlučila da uoči večerašnjeg duela Jang Bojsa i Crvene zvezde počasti sve one koji će se kladiti na Zvezdu. Deo ove ponude je najveća kvota na Crveno-bele u Srbiji, uz uslov da ovaj par odigrate sa još tri događaja čije su pojedinačne kvote 1.20 ili više, i to nije sve! Ukoliko navijate za Zvezdu red je da zajedno podržite fudbalere i košarkaše na tiketu Evropska Zvezda, odnosno iskombinujete pobedu fudbalera u Bernu i košarkaša u petak protiv Efesa u krcatoj Areni, a tu je i bonus tiket čija kvota iznosi više od 100 za okršaj u Bernu.

Pored toga, AdmiralBet je spremio i dodatne promocije, kao što su fantastične kvote na prelaze u Ligi šampiona, uz nagradu u iznosu od 50.000 dinara u freebetu, koju će osvojiti igrač sa najvećom pogođenom kvotom, bez obzira na ishod tiketa. Nisu zaboravljene ni LE i LK, za koje je aktuelna promocija Goleador, gde ćete navijati za pune mreže i još jednu nagradu od 50.000 dinara, a tu su i jake kvote za vodeće evropske lige koje donose brze dobitke. Naime, pored standardne ponude, tu su specijali na kojima možete da se kladite i na strelca gola u prvih 10 minuta ili da li će obe ekipe postići gol do 15. minuta, a kvote za ove događaje su bombastične.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Srećno!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    28. novembar 2023 | 13:49

    Kakvo poredjenje,hahaa,pa ondasnja Zvezda je bila jaca od Mancester Sitija danas! Toliko o tome imam da kazem!

  • Vukodlak

    28. novembar 2023 | 19:46

    Mislim da ce finale kupa biti zvezda -partizan. Dobro dosla na mec.

  • sale

    29. novembar 2023 | 01:48

    Ma mogli smo da ih razbijemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA