Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj snimak je dokaz da Zvezda ne treba da se plaši atmosfere u Bernu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Jang Bojsa izgledaju kao amateri za Delije

  • 6
FK Jang Bojs Foto: Telegraf.rs

Nadaju se u Jang Bojsu da će večeras imati veliku podršku navijača protiv Crvene zvezde, te su čak promenili i pravila kako Delije ne bi došle do viška karata kao pre četiri godine.

I igrači i stručni štab se uzdaju u taj “vetar” sa tribina, u utakmici koja je definitino jedna od najvažnijih u sezoni. Podsetimo, pobeda i jednima i drugima donosi plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Međutim, sudeći po onome što je Telegraf video u subotu veče, tokom derbija švajcarske lige između Ciriha i Jang Bojsa, jasno pokazuje da Zvezda ne bi trebalo ničega da se plaši u Bernu kada je u pitanju atmosfera.

Za razliku od Delija, koji igrače Zvezde ispred severne tribine uvek fanatično isprate na neke važne utakmice, navijači Jang Bojsa pored njih izgledaju kao neki amateri.

Na snimku koji smo napravili posle meča sa Cirihom, jasno se vidi da je sve sterilno, da nema nikakve emocije, kao i da su igrači Jang Bojsa jedva čekali da se vrate u svlačionicu. Dvojica igrača su čak i krenuli u jednom trenutku, ali su shvatili da su jedini i vratili su se u gomilu. Samo nakratko, jer je potom cela ekipa završila druženje ispred navijača.

Ono što svakako vredi pomenuti jeste to da je navijanje koje se čuje na snimku dolazilo s druge strane, odnosno iz grla fanova Ciriha.

(Telegraf.rs)

Video: Bitka za evropsko proleće: Fudbaleri Zvezde gostuju Jang Bojsu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrobAr

    28. novembar 2023 | 13:34

    He,he,he pa ne igraju navijaci nego igraci....

  • log

    28. novembar 2023 | 13:14

    Гостовање, одлична бројка навијача не знам шта је овде аматерски и лоше?

  • Mihailo

    28. novembar 2023 | 13:17

    O čemu ovaj. Zvezdi trebaju Delije ali dzaba kad Zvezda nema tim. Tim, tim nam treba mi nemamo tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA