≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jednom igraču Zvezde je najteže pao poraz od Jang Bojsa: Ostao na terenu, saigrači ga tešili...

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je i najmlađi...

  • 6
Jovan Mijatović, FK Crvena zvezda Foto: Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi do Jang Bojsa u petom kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:0, čime su se oprostili od takmičenja u Evropi za ovu sezonu. Poražavjuć rezultat, s obzirom na to da su ambicije crveno-belih bile velike.

Zvezda ima za čim da žali, bili su dosta bolji rival u ovom meču, ali jednstavno, lopta nije htela u gol.

Ovaj  poraz je najteže pao i Jovanu Mijatoviću, mladom napadaču koji je ušao sa klupe i dao sve od sebe da dođe do gola, ali, jednostavno ni njega nije htela.

On je nakon poslednjeg zvižduka ostao na travi, igrači su ga tešili, a kako je to sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vozač

    28. novembar 2023 | 23:16

    Pa dečko je zvezdino dete i normalno je da emotivno dozivljava zvezdin poraz.Samo me interesuje da li tako doživeo ovaj poraz Ndaye i Bukari

  • MVP

    28. novembar 2023 | 23:49

    I meni navijaču je teško pao ovaj sramotni poraz, pa nije imao ko da me uteši. Ovo je slika našeg fudbala i kako se radi u njemu. VIDIČU SRBIJA PLAČE ZA TOBOM.

  • Markoniiii

    29. novembar 2023 | 08:35

    Sram vas bilo,toliki milioni bačeni,da se makar neki bodovi donesu ovoj zemlji....Al vi ste jedna velika 0 koja može samo da igra ovde kod nas,izrežirano prvenstvo......Kakva zemlja,takav fudbal.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA