Vreme čitanja: oko 1 min.

Kosta Nedeljković nakon poraza od Jang Bojsa: "Sigurno da nikom nije ni prijatno, ni lepo..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi bek je postigao i autogol

  • 3
Kosta Nedeljković Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u 5. kolu Lige šampiona od Jang Bojsa, čime su se oprostili od Evrope u aktuelnoj sezoni. Crveno-beli su bez šansi za plasman dalje, a poslednju utakmicu odigraće 13. decembra, kada na Marakanu stiže Mančester siti.

Nakon ovog meča svoje utiske izneo je mladi Kosta Nedeljković, koji je postigao i nesrećni autogol.

- Nažalost izgubili smo. Eto, nismo obezbedili Evropsko proleće što je bio primarni cilj. Sada se okrećemo obavezama u šampionatu, da osvojimo titulu i duplu krunu. Dosta smo šansi imali, nismo ih realizovali, ali mislim da nismo imali ni sreće. Oni su iz dva prekida dali dva gola, sreća je bila na njihovoj strani - započeo je svoje izlaganje mladi desni bek.

Istako je da je svima jako teško zbog loše partije.

- Sigurno da nikom nije ni prijatno ni lepo kad izgubimo utakmicu, pogotovo kad je ovako bitna utakmica. Ja jesam mlad, ali toliko osećam Zvezdu..Nažalost, svima nam je jako krivo - nastavio je Nedeljković.

Crveno-beli su imali izglednih prilika za gol, ali nisu uspeli da zatresu mrežu.

- U fudbalu se nekad da gol, nekad promaši. Mislim da smo mogli da realizujemo te neke naše šanse, stvorili smo dosta prilika, ali promašili smo - ističe defanzivac crveno-belih.

On je u 8. minutu posle udarca Benita postigao autogol.

- To je fudbal. Nismo imali sreće. Sa tri metara je šutno jako, Omri je odbranio, nažalost mene je pogodila lopta, nisam ni stigao da reagujem i sigurno da mi je mnogo krivo - rekao je Nedeljković.

Za kraj je upitan šta je Barak Bahar poručeo ekipi nakon poraza.

- Da moramo svi kolektivno da se podignemo, nema mesta tugovanju, već u nedelju nas očekuje utakmica u Kruševcu. Moramo da osvojimo tri boda i da se podignemo svi zajedno - završio je 17-godišnji fudbaler.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačke pesme odjekuju švajcarskom prestonicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    29. novembar 2023 | 10:20

    Necete vi nista da osvojite ali nisi ti kriv decko ti si dobar igracina i nadaj se ubrzo da ce da te prodaju bilo kome samo da uzmu pare.

  • NekoKo

    29. novembar 2023 | 01:59

    Na trenutak mi se učinilo da je ova slika iz Vrta dobre nade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA