≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan kompletirao plan zimskih priprema: Pet provera, najjače sa Šahtjorom i CSKA iz Moskve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli će u staroj bazi u Beleku provesti 15 dana pripremajući se za prolećni deo sezone

  • 2
Partizan protivnici Foto: Wikipedia, MN Press / Nebojša Paraušić

Partizan narednog vikenda nastavlja borbu za odbranu prve pozicije u Superligi Srbije, derbi utakmicom protiv Vojvodine u Humskoj (subota, 15.30 - Arena Premium 1), a istovremeno crno-beli su već kompletirali plan zimskih priprema i protivnika u Turskoj gde će i ove zime boraviti. Dogovoreno je pet kontrolnih mečeva sa timovima iz Slovenije, Mađarske, Danske, Ukrajine i Rusije, potpisani su ugovori i određeni datumi, te crno-beli u potpunosti mogu da se posvete domaćem prvenstvu.

Kako smo nedavno pisali, Partizan će u Turskoj boraviti u antalijskoj regiji, u hotelu "Suenjo", koji je stara baza, od 18. januara do 2. februara 2024. godine i pored uobičajenog rada odigraće i pet kontrolnih mečeva.

Dva dana po dolasku u Belek, 20. januara, tim Igora Duljaja će imati prvu proveru i to protiv mađarskog Ujpešta (termin će biti naknadno određen, ali su u pitanju poslepodnevni časovi). Potom, 24. januara na programu je meč sa slovenačkim prvoligašem Koprom, a četiri dana kasnije - 28. januara raspored donosi dupli program.

Pre podne, crno-beli će odmeriti snage sa danskim Vejleom (najverovatnije 11.00), dok će posle podne ukrstiti koplja sa jesenjim učesnikom grupne faze Lige šampiona, odnosno Lige Evrope od proleća - Šahtjorom iz Donjecka, čije boje je dugo godina branio upravo trener Partizana Igor Duljaj.

Za kraj, pred sam povratak u Srbiju i Beograd - 1. februara, tim iz Humske, kao i prošle zime, očekuje generalna proba protiv CSKA iz Moskve (verovatno 17.00), u navijačkim okvirima bratskog kluba crno-belih, sa kojim će biti i stavljena tačka na zimske pripreme u Turskoj.

Sve mečeve Partizana sa priprema u Beleku direktno će prenositi Arena sport, nosilac TV prava za Superligu Srbije i evropska takmičenja pod okriljem UEFA.

(Z. Ivković)

Video: Neverovatan gol Partizana u sudijskoj nadoknadi za pobedu nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    29. novembar 2023 | 14:17

    Mogli bi igrati i protiv TSC-a 🤣

  • ne znam

    29. novembar 2023 | 16:59

    kako se čita i izgovara Shakhtar kao Šahtar ili kao Šahtjor (Shakhtyor)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA