≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveća nada nemačkog fudbala će biti u centru pažnje narednog leta: Otimaju se Bajern, Real, Siti...

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Minhenski gigant planira da razbije kasu

  • 1
Amine Adli i Florijan Virc, Bajer Leverkuzen Foto: Tanjug / AP

Da nije doživeo povredu tokom prošle sezone moguće da bi već u ovom momentu bio u većem klubu. Florijan Virc ipak nema za čim da žali, vreme je samo radilo za njega, a loša okolnost čak i nije ostavila preterano veliki trag na njemu.

Brojke govore same za sebe, Bajer Leverkuzen je prvi u Bundesligi, na čelu grupe u Ligi Evrope, a ofanzivni vezista je u ta dva takmičenja i Kupu Nemačke na 18 utakmica dao 6 golova i podelio čak 10 asistencija.

Sve to ga čini interesantnim onim najvećim ekipama širom Evrope, pa su tako prema pisanju dobro upućenog novinara nemačkog "Skaj Sporta" Florijana Platenberga za njega ozbiljno zagrizli svi oni najveći klubovi.

Pominju se Real, Barselona, Mančester siti, Junajted takođe, kao i Liverpul. Između ostalih se najviše izdvaja minhenski Bajern, kao što je to obično i slučaj kada pričamo o prospektima iz redova Pancera.

Navikli smo da sve što valja u Nemačkoj na kraju ili u nekom momentu završi na "Alijanc Areni", a Platenberg objašnjava i zbog čega je Virc najbliži toj soluciji.

Navodno za njega odlazak iz rodne zemlje nije opcija i prioritet je Bundesliga, pa je jedina logična opcija Bajern, koji bi tako potencijalno razbio kasu i izdvojio 120-130 miliona evra, što bi bio klupski rekord.

Virc tek ima 20 godina i za sada je jedino sigurno da na leto ide u novu sredinu, posebno jer bi njegovom prodajom Farmceuti neko vreme bili obezbeđeni.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaleri Herte ne poštuju mere: Šokantan video, Grujićevi saigrači uzburkali javnost u Nemačkoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA