Vreme čitanja: oko 1 min.

Tošić: “Pao nam je teret s leđa! Ferencvaroš je takođe u krizi, možemo da igramo s njima”

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nosiće levi bek Brđana i kapitensku traku

  • 0
Nemanja Tošić, Đorđe Ivanović Foto: FK Čukarički

Kao i trener Igor Matić, tako je i defanzivac Čukaričkog Nemanja Tošić svestan da je došlo vreme da rezultati kluba krenu nabolje.

Istovremeno i da se dođe do prvih bodova u Evropi u istoriji, kada u četvrtak veče u Leskovcu gostuje Ferencvaroš.

- Čeka nas zanimljiva utakmica, Ferencvaroš je takođe u maloj rezultatskoj krizi, ali svakako da je to kvalitetna eklipa. Izmerili smo snage sa njima, videli smo da možemo da igramo. Od svih evropskih utakmica, u tu smo najbolje ušli. Pokušaćemo da taj njihov kvalitet anuliramo i ostvarimo sada bolji rezultat - rekao je Tošić i dodao:

- Jako je bitno kako uđemo u meč. Ferencvaroš je pokazao veliki kvalitet u Budimpešti. Dobro smo ušli u meč tada i mislim da smo mnogo lakše igrali. Desile su se greške koje su oni tada iskoristili, ali svakako bi nam značilo i da sutra da uđemo tako u utakmicu i mislim da imamo iskustva da ne ponavljamo greške iz te utakmice.

U odsustvu Marka Docića i Miladina Stevanovića, Tošić će biti taj koji će nositi kapitensku traku.

- Osećam se kao vođa duže vreme sa starijim igračima, pokušavam da uztičem pozitivno na ostatak grupe. Traka jeste veća odgovornost, ali nije ništa presudno, Znači nam pobeda u Nišu zato što smo bili u krizi, pružali smo dobre igre, ali nismo uzimali bodove, a to je jedino bitno. Pao je teret sa naših leđa, nadam se da ćemo do kraja polusezone ostvariti još pobeda - rekao je defanzivac i osvrno se na to što se seli sa pozicije levog beka na štopera sve češće:

- Obe pozicije mi odgovaraju, na štoperu se manje umaram , beka sam navikao da igram, nadam se da sam dobro odgovorio na oba mesta. Trenutno mi je svejedno na kojoj sam poziciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA