Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijani pišu: Zvezdin klinac na ceni, Juventus želi Jovana Mijatovića!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki bi ovo transfer bio

  • 12
Jovan Mijatović Foto: MNPress

Fudbaleri Crvene zvezde su ove sezone odigrali jednu veoma lošu sezonu u Evropi, gde su u grupnoj fazi Lige šampiona završili sa samo jednim osvojenim bodom iz pet utakmica, čime su se oprostili i od bilo kakve prilike da prezime u nekom od takmičenja.

Ipak, čak i pored izuzetno loših partija, Zvezda moža i ima čime da se diči, a to su njena deca koja su dobila priliku u ovom takmičenju i tako pokazala da su u nekim situacijama i dosta bolji od skupih pojačanja koji su ovog leta stigli na Marakanu.

Jedan od njih jeste Jovan Mijatović, koji je odličnim partijama u domaćem prvenstvu, kao i dobrim igrama u Ligi šampiona skrenuo pažnju na sebe, pošto je Juventus zainteresovan za njegove usluge, a o čemu piše poznata "Gazeta Delo Sport".

Naime, Gazeta tvrdi da je Juventus spreman da ovog januara već krene sa rekonstrukcijom, te da želi da se podmladi, a već imaju nekoliko mladih fudbalera na svojoj listi.

Jedan od njih jeste upravo Jovan Mijatović, pošto je sportski direktor tima iz Torina, Kristijano Đuntolu, dobio izuzetno povoljne analize skauta o kvalitetima ovog igrača, a na kraju je mogao i sam da se uveri u to o kakvom fudbaleru se radi.

Juventus u Mijatoviću vidi naslednika Dušana Vlahovića, a kvalitet mu je upravo to što je igrao u Ligi šampiona.

Opet, Mijatović ima ugovor sa Zvezdom do juna 2026. godine, te je pitanje koliko će obeštećenje morati "Stara dama" da plati za njegove usluge.

(Telegraf.rs)

Video: Mijatović posle poraza od Lajpciga: "Sreća je bila na njihovoj strani, možemo mnogo više"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    29. novembar 2023 | 19:49

    I tako će prodati Mijatovića, Bukarija, Hvanga i Lučića za siću, a ostaće nam Šerif, Rodić i slični.

  • šumadinac

    29. novembar 2023 | 20:01

    Tako je panjevi jedni,prodajete našu decu za siću a ove berače mandarina plaćate milione…

  • Komandant Timocke flote

    29. novembar 2023 | 20:02

    Chu juventus pa posle sinocne partije koju je pokazao pa i Manchester siti ima da ga trazi .kakav je to Talent sa 5 metra dva puta promasuje.kako sam se sinoc nervirao samo jedan go da su Dali 900 e bi bio bolji.on mi duguje bogami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA