Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukin sastav kroje povrede: Da li je ovo startnih 11 za meč protiv Ferencvaroša?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne ni trebalo Matić ništa da menja kada je u pitanju formacija…

  • 0
Konferencije za novinare FK Čukarički i FK Ferencvaroš Foto: Ivica Veselinov

Ima Čukarički ponovo velikih problema kada su u pitanju povrede, te treneru Igoru Matiću neće biti lako da “skroji” idealnih startnih 11 za utakmicu protiv Ferencvaroša.

Čuka nema rezultatski imeparativ, ali je želja za tim prvim bodovima i skidanjem skalpa favorizovanom rivalu i te kako prisutna kod Matićevih izabranika.

Nedavno su u Nišu prekinuli crnu seriju, nadaju se da će se ona nastaviti i u četvrtak veče, a po svemu sudeći na megdan mađarskom šampionu izaći će u formaciji 3-5-2.

Na golu se ustalio Nemanja Filipović, dok će ta poslednja linija Čukine odbrane pretrpeti određene promene. Ne može Matić da računa na povređene Miladina Stevanovića, Viktora Rogana i Ognjena Vranješa, pa će trio pozadi činiti Luka Subotić, Vukašin Jovanović i Nemanja Tošić. Uz napomenu da je trener Čuke već najavio da Jovanović nema snage za 90 minuta.

Desnog spoljnjeg bi trebalo da igraju ili Nikola Stanković ili Ibrahim Endijae, s tim sa se prednost daje nekadašnjem igraču Zvezde koji je baš kod Dejana Stankovića debitovao u crveno-belom dresu ibigra desnog beka povremeno. Levo ćemo najverovatnije gledati Bojicu Nikčevića.

Konferencije za novinare FK Čukarički i FK Ferencvaroš Foto: Ivica Veselinov

Kapiten Marko Docić je isto van tima, što znači da će Sambu Sisoko, Stefan Kovač i Igor Miladinović činiti vezni red.

Kada je u pitanju napad, Đorđe Ivanović i Mihajlo Cvetković bi trebalo da predvode isti kada je u pitanju Čuka.

Dakle, sastav Čukaričkog za meč protiv Ferencvaroša bi trebalo da izgleda ovako: Filipović, Subotić, Jovanović, Tošić, Stanković, Nikčević, Sisoko, Kovač, Miladinović, Ivanović, Cvetković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA