≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ramos na korak do ispisivanja istorije, moguće da će imati samo još jednu šansu...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utešni podatak nakon katastrofe

  • 1
Serhio Ramos Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Sevilje doživeli su šokantan poraz u sredu od PSV-a u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona. Holanađani su sa "Ramon Sančez Pishuana" doneli čitav plen (3:2) i tako prošli u osminu finala.

Vodio je domaćin 2:0 pogocima Serhija Ramosa i Jusef En Nesirija, ali je sve palo u vodu od 68. minuta. Ismail Saibari, zatim auto-gol Nemanje Gudelja i na kraju u nadoknadi Rikardo Pepi rastužili su domaćina, koji će u poslednjem kolu za prelazak u Ligu Evrope morati da savlada Lans.

Crveni karton Lukasa Okamposa u 66. minutu evidentno je presudno uticao na dešavanja na terenu i teško da će se igrači Sevilje brzo oporaviti od ovog šamara.

Najiskusnijem fudbaleru ipak jedan podatak može biti utešan. Ramos je po šesnaesti put zatresao mrežu i tako se izjednačio sa Robertom Karlosom i Đerarom Pikeom kao defanzivac sa najvećim brojem pogodaka u elitnom takmičenju.

S obzirom na to da ima 37 godina vrlo je moguće da će mu upravo poslednji duel grupne faze sa Lansom biti i poslednja šansa da postane apsolutni rekorder.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaški trikovi Serhija Ramosa: Fudbalska zvezda "čačnula" Dončića posle neverovatnog pogotka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    30. novembar 2023 | 08:05

    Sevilja ako se ne oterasi na kraju sezone Ramosa Gudelja,Navasa,Ocamposa i ostalih"penzionera",tesko da ce opstati u Primeru sledece sezone,mada i za ovu sezonu je veliko pitanje oko opstanka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA