Vreme čitanja: oko 3 min.

Sve o meču TSC - Vest Hem: Očekivane postave, gde je TV prenos, šta kažu kladionice...

S. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Meč je na programu od 18.45

  • 0
TSC - Vest Hem Foto: Tanjug/AP, Wikipedia

Fudbaleri TSC-a od 18.45 u Bačkoj Topoli dočekuju ekipu Vest Hema, u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope.

Ujedno, ovim susretom, TSC će odigrati poslednji duel u okviru grupne faze drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja na domaćem terenu.

U teoriji, TSC još uvek ima šanse u borbi za to treće mesto u grupi, koje vodi u nokaut fazu Lige konferencija, ali jasno je da to neće biti ni malo lako za izabranike Žarka Lazetića.

Sa druge strane, Vest Hem se bori sa Frajburgom za prvo mesto u grupi, te će im i ovaj duel biti izuzetno značajn, s obzirom na to da upravo protiv nemačkog tima igraju u poslednjem kolu.

Kad se igra i ko prenosi meč?

Utakmica u Bačkoj Topoli je na programu od 18.45, a direktan TV prenos obezbeđen je na kanalu TV ArenaSport 1 Premijum.

Ko sudi?

Glavni arbitar na meču biće holandski sudija Alard Lindhut, dok će njegovi pomoćnici kraj aut linija biti Rodžer Honig i Patrik Inia, takođe iz Holandije.

Četvrti sudija biće Janik Van Der Lan, dok će u VAR sobi sedeti Klej Ruperti i Edvin Van De Graf.

Vest Hem - TSC Foto: Tanjug/AP

Očekivane postave

TSC: Simić - Cvetković, Antonić, Đođević, Petrović - Radin, Đakovac, Stojić, Kuveljić - Stanić, Jovanović.

Vest Hem: Areola - Coufal, Zuma, Aguerd, Emerson - Fornals, Paketa, Vard-Praus - Benrahma, Kudus, Ings.

Ko neće igrati?

Što se TSC-a tiče, trener Žarko Lazetić može da računa na sve igrače. Sa druge strane, za tim iz Londona neće nastupiti Majl Antonio, koji je već neko vreme van terena zbog povrede kolena, a pod upitnikom je i Džarod Boven, koji ima problema takođe sa povredom kolena.

U kakvom raspoloženju ekipe dočekuju meč?

Ekipa TSC-a dočekuje meč u odličnom raspoloženju, s obzirom na to da su u poslednjoj utakmici slavili protiv Partizana u Humskoj, sa velikih 4:0. Prethodno, tim iz Bačke Topole je vezao dva poraza, prvo od Frajburga sa 5:0, a onda i od Vojvodine sa 2:1.

Sad druge strane, Vest Hem igra odlično u poslednje vreme, čemu svedoče i tri vezane pobede u svim takmičenjima. Slavili su protiv Olimpijakosa u Ligi Evrope sa 1:0, a potom su u ligi pobedili i Notingem Forest sa 3:2, a potom i Barnli sa 2:1.

Šta kažu kladionice?

Kada je reč o kladionicama, jasno je da je Vest Hem veliki favorit. Kvota na "dvojku" kreće se oko 1.35, na remi je oko 6, dok je kvota na pobedu ekipe Žarka Lazetića oko 9.20.

Reči trenera

Žarko Lazetić

- Tinja nada, nadamo se i dokle god ima bilo kakve šanse pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Koliko je to moguće – videćemo. Daćemo sve od sebe da svaka utakmica bude takmičarska, verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo tome i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimiti u Evropi. Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo - rekao je Lazetić.

Dejvid Mojes

- Ništa nije lako i potpuno smo svesni veoma dobrog rezultata koji su imali za vikend. TSC je odigrao veoma dobro na londonskom stadionu u prvoj utakmici u grupi. Mislio sam da je to bila dobra utakmica, ali na sreću dobili smo rezultat. Poštujemo sve protivnike sa kojima igramo. Doći ćemo ovde sutra i pokušati da pobedimo jer smo u jakoj poziciji u grupi. U poređenju sa tim, stadion je mali, ali teren izgleda dobro. Večeras je lepa noć, malo hladno, ali dobri uslovi za igranje, tako da se nadamo da ćemo u četvrtak dobro nastupiti.

(Telegraf.rs)

Video: Lazetić: Šta reći, dešava se i ovakva utakmica, sad moram da ih spustim na zemlju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA