Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler TSC-a opsovao pred kamerama: Đakovac davao izjavu, a onda mu je izletelo iz usta ono što ne bi smelo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Simpatična izjava

  • 2
Ifet Đakovac, TSC Printskrin: Youtube / Arena Sport TV

Fudbaleri TSC-a nisu imali sreće na svom terenu, gde su u okviru 5. kola Lige Evrope pretrpeli poraz od Vest Hema iz Premijer lige, iako su imali povoljan rezultat i 0:0 sve do 88. minuta, ali...

Držao se TSC stoički, igrali su iznad svakog očekivanja, borili su se i davali sve od sebe, te su u nekim momentima bili i bolji protivnik.

Ipak, u sportu nije uvek pravilo da pobeđuje onaj ko j ebolji, pošto dosta zavisi i od te fortune koja je takođe obavila ovu igru.

Na to je ukazao i Ifet Đakovac, vezista ekipe TSC-a, kome je i teško pao poraz, što je pokazao jednom psovkom pred kamerama.

- Do tog gola, 88. minuta, pala nam je koncentracija, oni su to iskoristili, primili smo taj gol, mislim da nas nisu nadigrali, čak u nekim trenucima smo bili bolji. Ali, j..i ga - poručio je Đakovac.

Pomenuo je Đakovac i te šanse za treće mesto u grupi.

- Sve dok ima nade za treće mesto, mislim da možemo dale, ako budemo ovako igrali, možemo da iznenadimo u Atini i dođemo do trećeg mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Partizana skandirali "Hoćemo titulu" posle debkla od TSC-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA