Vreme čitanja: oko 1 min.

Juventus teškom mukom do bodova protiv Monce, Vlahović promašio i penal i nemoguće

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski centarfor nije imao svoj dan

  • 2
Dušan Vlahović Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbaleri Juventusa savladali su Moncu sa 2:1, u okviru 14. kola Serije A. Izabranici Masimilijana Alegrija su teže nego što se očekivalo došli do važna tri boda u borbi za Skudeto, a tifozi "stare dame" slave Gatija, koji je pogodio mrežu u 94. minutu susreta.

Već u 11. minutu dosuđen je penal za torinske crno-bele, a odgovornost je preuzeo Dušan Vlahović. Šutirao je lepo srpski centarfor ali je Di Gregorio fantastično reagovao, da bi nakon odbitka odbranio još jedan udarac napadača Juvea.

Ipak, već u sledećem napadu Rabio je pogodio mrežu i doveo goste u vođstvo. Do samog kraja susreta nije bilo prevelikih uzbuđenja, a onda je usledila triler završnica.

Prvo je Monca preko Karbonija izjednačila na 1:1, da bi u 94. minutu mrežu zatresao Gati za veliko slavlje fudbalera Juventusa.

Torinski klub se nakon ove pobede popeo na prvo mesto Serije A i ima 33 boda, uz napomenu da ima meč više od Intera. Sa druge strane, Monca zauzima 10. poziciju na tabeli sa 18 bodova.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Spartak u 13. minutu zabio gol: Strelac Tošeski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čoek

    1. decembar 2023 | 23:28

    taki je igrač

  • Cava

    2. decembar 2023 | 10:32

    Nije i nece nikada biti igrac za velika dela,isti slucaj kao mali Jovic,nisu oni kapacitet,da daju kontinuitet,a zna se sta je to,i sta znaci,nece dugo jos u seriji A,neverujem da cega neka ekipa traziti,provalili su ga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA