≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristijano Ronaldo poludeo nakon duela sa Mitrovićem, a onda ušao u sukob sa protivničkim fudbalerom

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Portugalcu bilo veče

  • 1
Kristijano Ronaldo i Ali Al Bulajhi, AL Hilal - Al Nasr Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ogromnu pobedu u borbi za titulu upisali su fudbaleri Al Hilala u petak protiv velikog rivala Al Nasra (3:0). Igrači odluke naravno bili su srpski reprezentativci.

Sergej Miilnković-Savić je načeo mrežu rivala u 64. minutu, da bi potom u nadoknadi Aleksandar Mitrović postigao dva pogotka, jedan na asistenciju nekadašnjeg igrača Lacija.

Ono što ovaj trijumf čini još "slađim" je činjenica da u redovima protivničke ekipe igra jedan od najboljih fudbalera ikada Kristijano Ronaldo, koji i nije baš na najbolji način podneo poraz.

Najpre je nakon prvog pogotka Mitrovića žustro protestovao kod sudije jer je upravo on pao pre gola srpskog igrača sa kojim je i bio u duelu, a zatim je upao u verbalni sukob sa Al Al Bulajhijem, igračem Al Hilala.

Al Bulajhi se unosio u lice Portugalcu, koji je znao kako da mu odgovori, a nakon kraja meča je sarkastično ušao u gol i tražio Ronalda uz poruku da je možda ostao u Luksemburgu.

Travnjak stadiona Kristijano je napustio uz sarkastični aplauz ka tribinima, pošto su navijači klicali Lionelu Mesiju.

(Telegraf.rs)

Video: Protivnički treneri opsedali Ronalda za selfi: Njemu je prekipelo od toga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    2. decembar 2023 | 12:40

    Haahaa najboljih ikad ronaldo on nije ni medju 10 najboljih . Messi maradona pele kroif bekenbaur ima i dosta ko Ronaldo,Ronaldo dobar golgeter i nista drugo a sebican ne pitaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA