Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenal se "kockao" pa trijumfovao, Barnli "petardom" ispratio Šefild

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Efikasno kolo u Premijer ligi

  • 0
FK Arsenal Foto: Tanjug.rs/AP

Odigrana su tri meča u okviru 14. kola Premijer lige, a pobede su ostvarile ekipe Arsenala, Brentforda i Barnlija.

Fudbaleri Arsenala su ostvarili pobedu protiv Vulvsa, iako su strepeli do samog kraja. Posle 13. minuta "Tobdžije" su imale dva gola prednosti, pošto su mrežu gostiju pogađali Saka i Odegard.

I kada su svi očekivali ubedljiv trijumf - domaćini su kao po komandi stali, što je moglo skupo da ih košta. Gosti su preko Kunje u 86. minutu smanjili na 2:1, ali nisu imali snage za preokret, pa su tri boda ostala u Londonu.

Vrednu pobedu zabeležio je i Barnli, koji je u derbiju začelja deklasirao Šefild - 5:0. Ovo je ujedno za njih bila i prva pobeda u sezoni na domaćem terenu. Već posle prvog poluvremena Barnli je vodio sa 2:0 golovima Rodrigeza u prvom i Bruna Larsena u 29. minutu.

Gosti su na kraju prvog dela ostali sa desetoricom na terenu pošto je isključen Mekbrni, te su do kraja primili još tri gola i pretrpeli ubedljiv poraz. U strelce su se upisali još i Amduni u 73, Koleošo u 75. i Braunhil u 81. minutu.

Brentford je takođe bio uspešan, pošto je savladao Luton sa 3:1. U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi u nastavku viđena čak četiri.

Domaći su u 49. minutu poveli preko Mopaja, da bi sedam minuta kasnije prednost duplirao Mi. Braun je u 76. minutu vratio nadu gostima, da bi Baptista u završnici meča doneo svom timu važna tri boda.

(Telegraf.rs)

Video: Spartak u 13. minutu zabio gol: Strelac Tošeski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA