Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve rekacije FSS posle žreba za EURO, poznato je i gde je potencijalna baza Orlova u Nemačkoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Stojković i potpredsednik Nedimović su izneli svoje impresije

  • 0
Žreb za EURO Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Dobila je reprezentacija Srbije u subotu popodne svoje rivale na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde će igrati u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom!

Svoje prve impresije posle žreba izneo je selektor Dragan Stojković Piksi koji je, doduše, bio obazriv. Zatim i potpredsdnik FSS Braislav Nedimović.

- Teška i interesantna grupa, mogli smo u A, B i C. Clj je da budemo što bolji, da zauzmemo jedno od dva mesta, imamo jedan balkanski derbi, protiv Danaca smo igrali skoro u prijateljskom meču. Englezi su jedna od najjačih ekipa u Evropi. Biće interesantno. Nema potrebne da se plašimo, igra se 11 na 11. U svakom slučaju biće to interesantne utamice. Imamo još dosta vremena za planove i da se spremamo da budemo najbolji kad je najvažnije. Ovo EP je veliki izazov, sada treba dati svoj maksimum da se napravi pomak. Da odigramo najbolje što možemo  i verujem da možemo da napravimo korak napred u drugi krug - rekao je Piksi.

S druge strane, Nedimović je otkrio potencijalne baze Orlova.

- Bilo je tu i opasnijih grupa, mislim da će biti dosta dobro. Naša reprezentacija je na EP posle 24 godine i to treba da bude naša najveća satisfakcija. Baze su potencijalne Augzburg i Majnc, mi ćemo već u 48 sati znati sve. FSS će dati sve od sebe da reprezentativcima obezbedi ono što je potrebno. Ako se namestimo i spremimo, mislim da imamo dobre šanse za plasman u drugi krug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA