Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Danske: "Voleo bih da smo izbegli Srbiju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija i Danska se u grupi nalaze sa Slovencima i Englezima

  • 11
Dragan Stojković Foto: AP/Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Kasper Hjulmand istakao je da je želeo da izbegne Srbiju na žrebu za EURO, ali i da nije toliko nezadovoljan grupom C!

Podsetimo, pored Srbije i Danske, u grupi se nalaze još i Slovenija i Engleska.

- Moglo je bolje, ali i gore. Sve u svemu, sjajno je što sada znamo imena protivnika i da možemo da počnemo sa pripremema. Radujemo se tome, ima mnogo dobrih stvari u našem žrebu - rekao je Hjulmand za tamošnje medije i dodao:

- U poslednjem šeširu smo imali Švajcarsku, Srbiju i Italiju. Voleo bih da smo izbegli nekog od ova tri. Srbija je dobar tim, ali u redu. Englezi iz šešira 1 nisu favoriti, ali je donekle i u redu što moramo da igramo sa njima. Prošli put smo ih namučili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    2. decembar 2023 | 20:22

    Interesantno, ovde u Danskoj nam nisu prenjeli tu vijest. Ovde je taj isti selektor rekao da je grupa perspektivna gledajući iz njihovog ugla.

  • ma brblja gluposti

    2. decembar 2023 | 21:13

    Naravno da se raduje što je Srbija u grupi jer nas može sa onakvom odbranom svako da pobedi a tek šta će nam englezi uraditi … biće blam godine videćete računam jedno 6 ili 7:0 za engleze. Za nas je sveijedna grupa preteška ….

  • Dend

    2. decembar 2023 | 20:56

    Fudbal se igra na terenu a ne parapsilološkim plašenjem protivnika i klečanjem pred Bogom moleći za sreću, kojem smo već dosadili, jer nas je i ovog puta odveo na ovo prvenstvo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA