≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Procurio novi snimak Gudelja: Fudbaler izašao iz bolnice, klub se odmah pohvalio da ga "vodi kući"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepe vesti

  • 6
Dragiša Gudelj, Kordoba Printskrin: X / CordobaCF_ofi

Fudbaleri Kordobe su ovog podneva došli do veoma važne pobede protiv Melilasa sa 1:0, međutim, utakmicu je obeležila jedna nesreća, koja se dogodila sredinom prvog poluvremena, kada je Dragiša Gudelj doživeo srčani zastoj i pao na terenu.

Dragiša Gudelj je već jednom doživeo istu stvar, kada su mu lekari spasili život, tada su mu ugradili i defibrilator, koji ga je u ovom slučaju i spasio i sačuvao od daljih problema.

Odmah je Gudelj prebačen u bolnicu, gde je ostao na posmatranju, trener Ivan Anija je na konferenciji rekao da je dobro, a to je potvrđeno i novim snimkom koji je procurio odmah nakon kraja utakmice.

Kordoba je na svom zvaničnom nalogu objavila i snimak na kom se vidi kako Dragiša Gudelj hoda normalno, te se sa ekipom vraća kući.

- Vraćamo se za Kordobu sa tri boda i sa Dragijem s nama - kratko su napisali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    3. decembar 2023 | 16:04

    On se nece smiriti dok ne baci kasiku na tom terenu... Pa kid' goniš rodječe? Sedi bre kuci i uzivaj dok ne bude kasno..

  • No

    3. decembar 2023 | 16:13

    Momak ocigledno ima zdravstveni problem, i trebalio bi da se ponasa u skladu sa tim, nista vise, u svakom slucaju zelim mu svako dobro!

  • Hmmm

    3. decembar 2023 | 16:36

    Ima toliko poslova vezanih za fudbal koji ne podrazumevaju trčanje po terenu. Momak je iz sportske porodice pa ne može da se smiri, zapeo pa zapeo da igra tako brzo posle srčanog zastoja. I ovo što se vraća sa timom nije dobro. Ogromne su to traume i šok za organizam, treba da se osami i oporavlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA