Vreme čitanja: oko 1 min.

Monako savladao Monpelje, Brest silan protiv Klermona

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ben Jeder nastavio sa dobrim partijama

  • 0
Visam Ven Jeder Foto: Liewig Christian/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Odigrane su još tri utakmice u okviru 14. kola Lige 1, a trijumfe su ostvarile ekipe Monaka i Bresta, dok je duel između Tuluza i Lorijena završen bez pobednika.

"Kneževi" su na svom terenu savladali Monpelje sa 2:0, a strelci su bili Minamino u 9. i Ben Jeder u 92. minutu susreta. Mogao je domaći tim ubedljivi je da trijumfuje, ali su se propisno ispromašivali, dok je najbolju šansu na meču propustio Golovin.

Nakon ovog trijumfa Monako je trećeplasirani tim francuskog prvenstva sa 27 bodova, dok Monpelje zauzima 13. poziciju sa 13 bodova.

Brest je u ovom kolu takođe bio uspešan pošto su ubedljivo savladali Klermon sa 3:0. Strelci za domaćina bili su Roman del Kastiljo u 20. iz penala, te 51. minutu, odnosno Matijas Pereira Lage u 35. minutu.

Meč između Tuluza i Lorijena završen je nerešenim rezultatom - 1:1, iako je domaći tim vodio do 90. minuta. Tijesa Dalinge doveo je Tuluz u vođstvo u 72. minutu, da bi konačan rezultat meča postavio Bamba Dieng u 91. minutu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA