≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u Grčkoj: Navijači Olimpijakosa prekinuli duel sa Volosom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaista čudan meč...

  • 0
Volos-Olimpijakos Foto: Printscreen/X/ertsportsgr

Potpuno nesvakidašnji meč odigrali su ovog popodneva Volos i Olimpijakos, u okviru 13. kola prvenstva Grčke. Viđena su četiri pogotka, dva penala, autogol, dva poništena pogotka i na kraju - prekid!

Naime, kod rezultata 2:2, u 95. minutu, sudija je odlučio da obe ekipe pošalje u svlačionicu jer su tifozi Olimpijakosa izazvali nerede na tribinama.

Meč je u najmanju ruku bio čudan. Prvo je u 18. minutu glavni arbitar meča isključio Recosa, te dosudio penal za Volos. Moraitis je postigao gol ali tek nakon odbijene lopte, pošto je njegov udarac sa bele tačke zaustavio golman Olimpijakosa.

Gosti su do izjednačenja došli u 44. minutu iz penala preko El Kabija, a onda je u 12. minutu nadoknade prvog poluvremena isključen i fudbaler Volosa Migas.

Ipak, domaći tim je u nastavku ponovo poveo. Igrao se 51. minut kada je posle drugi penal za svoju ekipu u gol pretvorio Garsija. Atinjani su samo tri minuta kasnije autogolom Kalogeropulosa poravnali na 2:2, da bi im u 61., a potom i u 90. minutu sudija poništio pogotke zbog ofsajda, posle intervencije iz VAR sobe.

Pomenuta situacija razbesnela je navijače Olimpijakosa koji su počeli sa divljanjem na tribinama i bacali suzavac, pa je sudija bio prinuđen da prekine meč.

Pomenutom susretu je prema procenama prisustvovalo 22.000 navijača.

(Telegraf.rs)

Video: Spartak u 13. minutu zabio gol: Strelac Tošeski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA