Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Albanije šokiran žrebom za EURO: "U grupi fale samo Brazil i Argentina, za nas bi sve bio pakao"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Silvinjo ističe da će Albancima biti jako teško na predstojećem Evropskom prvenstvu

  • 12
Silvinjo Foto: Foto Arena LTDA / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Albanije prošla je kao "bosa po trnju" na žrebu za Evropsko prvenstvo, pošto se našla u Grupi B zajedno sa selekcijama Španije, Hrvatske i Italije. 

To je predstavljalo pravu noćnu moru za Albance, ali i njihovog selektora Silvinja koji je bio pomalo šokiran rivalima u grupnoj fazi takmičenja.

Sve to dolazi posle komične reakcije delegacije Albanije na žrebu kada su videli sa kime su završili u grupi, a što je postalo viralno.

- Pa, nedostaju samo Brazil i Argentina! Ne mogu da se žalim na žreb. Za Albaniju bi svaki izbor bio pakao. Na EURU nema lakih proitvnika. Dobili smo reprezentacije koje imaju ogromno iskustvo igranja na ovakvim turnirima. Za nas je to veliki izazov. Svi su protiv nas favoriti, ali bili su i Poljska i Češka. Radio sam u Italiji, živeo i igrao u Španiji. Poznajem oba fudbalska mentaliteta. Možda će mi pomoći da bolje pripremim ekipu - rekao je selektor Albanije.

(Telegraf.rs)

Video: Spartak u 13. minutu zabio gol: Strelac Tošeski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Партизан прво, онда све остало

    4. decembar 2023 | 11:27

    Није ни селекција Фудбалског савеза Србије боље прошла, дигли сте нос и мислите да је "репрезентација" Србије као боља од Албаније много, па као прошли они као боси по трњу а ми смо у много доброј позицији јер смо јаки и играмо само са Енглезима Данцима и Словенцима а сви ће да их добију, дај Боже да извуку против Словеније а и то кажем дај Боже само под условом да дозволе Партизану да поштено освоји титулу, ако нам је опет украду као иначе онда се надам да ће репрезентација Фудбалског савеза Србије бити задња у групи, где им је место

  • Lapovo

    4. decembar 2023 | 12:44

    Mozda ce prijateljska reprezentacija Hrvatske da ih pusti da uzmu neki bod .

  • Vitez Koja

    4. decembar 2023 | 13:15

    "Ajde, kukaju k'o ranjenici, kao da bi im bilo lakše ili drugačije sa Mađarskom, Poljskom i recimo Češkom i tada bi ih odvalili svi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA