≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dosadno je": U Zvezdi ga pamte samo po skandalu sa zanosnom crnkom i novom BMW-u, a sad je napustio i Arabiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je rekao da je tamo otišao zbog para, ali...

  • 5
Srđan SPiridonović, Marija Foto: Nikola Tomić/Instagram/lady_m.m

Ekipa Crvene zvezde je imala nekoliko transfer promašaja u prethodnom periodu, a jedan od najvećih jeste Srđan Spiridonović, austrijski fudbaler srpskih korena koji je došao kao veliko pojačanje, a na kraju, nije uspeo ni da pošteno izgazi travu Marakane.

Spidi je došao kao kapitalac, ali njegovo izdanje u Zvezdi, ostalo je upamćeno po provodu sa zanosnom crnkom, kao i po BMW-u koji je kupio tokom svog boravka u Ljutice Bogdana, a koji vredi više od 75.000 evra.

Fudbaler je potom bio na pozajmicama, odlazio je na nekoliko, ali nigde se nije snašao, sve dok nije otišao zbog novca u Saudijsku Arabiju i ekipu Hadžera, ali, ponovo to ali, on je odlučio da klub napustio nakon samo osam utakmica.

Kako i sam tvrdi, morao je da napusti klub jer nije mogao više da ostane u Saudijskoj Arabiji.

- Ne vredi tog novca, ne meni, ne više. Kako je vreme prolazilo nisam više to mogao da podnesem - rekao je Spiridonović za austrijski Krone.

On je potom nastavio.

- Zaista sam uživao u jelima, ali za razliku od Evrope nedostajala mi je raznovrsnost. A, vrućina ne može rečima da se opiše. Onda zato ideš u krevet vrlo kasno i spavaš do podneva. Psihički samo bio vrlo umoran. Jedeš, spavaš, treniraš, gledaš TV. Tako mi je izgledao svaki dan, prilično dosadno. Život tamo jednostavno nije za mene - ističe Spiridonović.


Tokom boravka u Saudijskoj Arabiji, Spiridonović je zabeležio sedam nastupa, bez učinka.

- Sve se prihvata vrlo opušteno, nema stresa ni pritiska. Nema ni discipline ni ambicije na treningu. Za mene neobjašnjivo i neobično. Osećao sam se kao da igram sa rekreativcima, ljudima koji se fudbalom bave iz hobija. I brzo sam izgubio interesovanje. Oni žive u svom svetu - kaže Spiridonović.

Prema njegovom ugovoru, on je zarađivao 500.000 dolara godišnje, čega se odrekao zarad raskida ugovora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kckb

    5. decembar 2023 | 14:27

    Nakupionse u Zvezdi pa mu nije nuzda... Kakvim balvanima su sve davali astronomske pare, da je drzave pola uprave bi zaglavilo pod istragu...

  • Miki

    5. decembar 2023 | 18:28

    Uzeo na kredit i to polovan. Raspitajte se malo.

  • CH

    5. decembar 2023 | 21:33

    Znaci razlog vise da nezovemo vise ovog mittovica i milinkovica. Sigurno su se i oni opustili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA