Vreme čitanja: oko 1 min.

Gvardiola smatra da nema razloga za brigom: "Verujem da ćemo osvojiti Premijer ligu"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samouverena izjava trenera "Građana"

  • 4
Pep Gvardiola Foto: Tanjug/AP

Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je danas da je uveren da će njegov klub da odbrani titulu u engleskoj Premijer ligi. Podsećanja radi, Siti je prošle godine osvojio tri titule: Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona.

Gvardiola tvrdi da je zadovoljan igrom na poslednje dve utakmice u Premijer ligi i istakao da oseća da će njegov klub da odbrani titulu u engleskom šampionatu.

- Trenutno osećam da ćemo da osvojimo Premijer ligu. Ako konstantno budemo igrali na nivou koji smo pokazali protiv Liverpula i Totenhema, opet ćemo da budemo šampioni. Ali znamo da to neće da bude lako - rekao je Gvardiola na konferenciji za medije pred meč sa Aston Vilom.

Fudbaleri Mančester siti se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli Premijer lige sa 30 bodova, a Arsenal je prvi sa 33, dok je Liverpul drugi sa 31 bodom. Tim Gvardiole će u sredu odigrati utakmicu sa Aston Vilom u sklopu 15. kola Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović o Zvezdi, Partizanu, grobarima, povratku u srpski fudbal, vređanju navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • III/4

    6. decembar 2023 | 08:28

    Nema razloga za BRIGOM, ali ima za PADEŽOM.

  • Бане

    6. decembar 2023 | 07:33

    Евертону за ситније прекршаје одузели 10 бодова а овај лопоглави се нада титули... па треба да им одузму барем три титуле и деградирају у подручну лигу! толико су крали и отимали...

  • Mare

    6. decembar 2023 | 10:57

    Arsenal osvaja. Dzaba vam arapske pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA