Vreme čitanja: oko 2 min.

Popravlja se zdravstveni bilten u Partizanu: Severina i Nikolić trenirali, čeka se još Marković

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve i da se kapiten oporavi do naredne sedmice, u Humskoj neće rizikovati sa njim zbog informacija o očajnom terenu u Nišu

  • 0
Ksander Severina, FK Partizan Foto: MN Press / Marko Metlaš

Protekla sedmica nije bila dobra kada je u pitanju zdravstveni bilten ekipe Partizana, ali početkom tekuće situacija se drastično popravlja. Posle duže pauze u trenažni proces su se vratili Nemanja Nikolić i Ksander Severina, koji su u utorak odradili trening i praktično počeli pripreme za naredne izazove.

Pomenuti dvojac, naravno, neće biti u sastavu za sutrašnji Kup duel sa Grafičarom (četvrtak, 7. decembar, 16.00, Arena Premium 1), ali će već od narednog meča konkurisati za sastav, u zavisnosti koliko im vremena bude trebalo da uhvate ritam ostatka tima.

Severina iza sebe ima nešto dužu pauzu, usled povrede tetive koja se nalazi ispod mišića zadnje lože, zarađene još na meču sa Čukaričkim, zbog čega nije bio u sastavu za utakmice sa TSC i Vojvodinom, dok je zbog virusa Nikolić praktično propustio samo duel sa Novosađanima, no, celu sedmicu nije trenirao.

Tako da je u sastavu crno-belih na poštedi ostao samo kapiten Svetozar Marković, koji će sigurno propustiti sutrašnji meč sa Grafičarom, ali i naredni prvenstveni sa Radničkim iz Niša, koji tim Igora Duljaja igra u ponedeljak od 16 časova, takođe uz direktan TV prenos.

Loše vesti o terenu u Nišu

Sve i da Marković sanira povredu kolena do tada, u Partizanu sigurno ne bi rizikovali sa njim, zbog činjenice da u Humskoj imaju informaciju o očajnom terenu u Nišu, na kome igrači Radničkog, navodno, treniraju minulih dana i pitanje zaista je u kakvom će stanju podloga biti za pomenuti duel dva tima.

Protekle sedmice, kada je sneg "okovao" centralne i južne delove Srbije, donoseći mnogo nevolja, bilo je govora da će, u slučaju da klubovi ne mogu da obezbede adekvatne uslove za igru, morati da organizuju domaćinstva na novim stadionima u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, gde su tereni vrhunski. Međutim, izgleda da je i ta priča, kao i mnoge u srpskom fudbalu, protekla po principu "pojeo vuk magarca".

(Telegraf.rs / Z.Ivković)

Video: Ja verujem da mnogi uživaju u drami, samo sam rekao da ne ulazimo u ludilo": Duljaj posle meča: "

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA