Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi za Njukasl: Poznato koliko će Poup biti van terena

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poup (31) je za reprezentaciju Engleske branio na 10 mečeva

  • 0
Nik Poup Foto: Tanjug/AP

Golman Njukasla Nik Poup odsustvovaće četiri meseca zbog operacije ramena, izjavio je danas menadžer engleskog fudbalskog kluba Edi Hau, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Poup (31) je iščašio rame u subotu tokom utakmice protiv Mančester junajteda (1:0), nakon što je nezgodno pao na zemlju kada je odbranio udarac Serhija Regilona.

Hau je rekao da i dalje postoji šansa da se golman Njukasla vrati na teren pre Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

- Naravno da je neraspoložen pošto nas čekaju važne utakmice, a pred njim je i EURO. Mislimo na njega, jer je to još jedna čudna povreda za naš tim. Nema sumnje da mu je potrebna operacija. Biće neko vreme van terena, mislimo oko četiri meseca - izjavio je Hau.

Aston Vila - Njukasl Foto: Tanjug/AP

Puop je ove sezone igrao svaki minut u utakmicama Njukasla u Premijer ligi i Ligi šampiona. Britanski mediji spekulisali su da će Njukasl u januaru kupiti novog golmana.

- Video sam mnogo naslova u medijima u vezi sa golmanima i drugim igračima. Nismo se bavili time. Ako bismo sada dovodili, doveli bismo igrača na svakoj poziciji. Ovo je šansa našim golmanima da dođu do pozicije - naveo je Hau.

Poup (31) je za reprezentaciju Engleske branio na 10 mečeva.

- Mi smo u fazi sezone u kojoj nas očekuje mnogo velikih utakmica. Pred Houpom je EP u Nemačkoj. Još postoji šansa da se izbori za mesto u engleskoj reprezentaciji - rekao je menadžer Njukasla.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA