≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mećava pogodaka u Kupu Srbije: Na Banovom brdu viđeno pet golova, a na Voždovcu brojali do devet

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošli su dalje Čukarički i Voždovac

  • 0
FK Čukarički Foto: MN Press - Milan Rašić

Snežna mećava zahvatila je Beograd, ali i prava mećava golova u okviru Kupa Srbije gde smo izbrojali pet golova na Banovom brdu u pobedi Čukaričkog nad Javorom (4:1), ali i čak devet u trijumfu Voždovca nad Radničkim iz Sremske Mitrovice (6:3).

Fudbaleri Čukaričkog uspeli su posao da reše za svega jedno poluvreme, pošto je Cvetković stavio loptu u mrežu isprva u 13. minutu, Kovač je duplirao prednost 16 minuta kasnije, dok je Sisoko u 37. minutu treći put zatresao mrežu. Za kraj, tu je bio i pogodak Ivanovića minut pred odlazak na odmor.

U drugom poluvremenu je Javor samo uspeo da ublaži poraz pogotkom Lua u 80. minutu.

Sa druge strane, Voždovac je bio i više nego ubedljiv protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, postigavši čak šest golova - 6:3 (4:0).

Baš kao i Čukarički, Zmajevi su rešili posao u prvom delu sa četiri gola - Nešković u 3. minutu, Vujanović u 16. i potom Flemings u 22. i 26. minutu. U nastavku su Skrobonja u 48. i Jocić u 55. minutu još uspeli da daju golove za domaće, dok su se kod gostiju upisali Micić u 54. minutu, Tripković u 62. minutu i Đukanović u 81. minutu.

(Telegraf.rs)

Video: Četiri gola Čuke za poluvreme u snežnoj mećavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA