Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdin "Mesi" u odabranom društvu: Maksimović peti najmlađi debitant u istoriji crveno-belih

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispred Maksimovića na listi najmlađih debitanata, ostali su Luka Jović, Veljko Milosavljević, Milko Đurovski i Ivan Ilić

  • 0
Andrija Maksimović Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom protiv Radničkog iz Niša sa 5:0.

Ovaj susret će posebno pamtiti mladi Andrija Maksimović, koji je dobio priliku, i deobitovao u dresu prvog tima crveno-belih.

Popularni "Mesi" ušao je u igru u 46. minutu, i time se našao u odabranom društvu.

Maksimović je tako sa 16 godina, šest meseci i jednim danom postao peti najmlađi debitant u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

- Ostvario mi se dečački san i zaista sam srećan zbog toga što sam imao priliku da zaigram za Zvezdu i to još na Marakani pred našim navijačima. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, a na meni je da nastavim da radim i da pokušam da se izborim za novu priliku. Drago mi je i da smo uspeli da se plasiramo u narednu rundu Kupa Srbije, sve sa ciljem da odbranimo duplu krunu, tačnije osvojimo četvrtu u nizu, što nikom u istoriji srpskog fudbala nije pošlo za nogom. Što se tiče informacije da sam peti najmlađi debitant, zapravo sam je znao, jer je izaša lista kada su moji "klasići" Milosavljević i Vukojević debitovali. Otprilike sam znao da ću biti prvi vrhu, i naravno, kada vidim ko je sve na toj listi, mogu samo da budem ponosan na sebe - rekao je Maksimović nakon meča.

Ispred Maksimovića na listi najmlađih debitanata, ostali su Luka Jović, Veljko Milosavljević, Milko Đurovski i Ivan Ilić.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji potezi i golovi Zvezde na meču sa Radničkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA