Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrao pre 2 godine protiv Partizana, sada je upucan tokom pokušaja atentata na dilera droge

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mbojo je te 2021. igrao za Gent u Humskoj

  • 0
Ilombe Mbojo Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Belgije Ilombe Mbojo upucan je u sredu u Briselu, tokom pokušaja atentata na jednog od vođa tamošnjih bandi!

Mediji u Belgiji javljaju da je Mbojo bio samo jedna od žrtava pucnjave i da je ranjen u ruku, tačnije okrznut, i to dok je razgovarao sa prijateljem Alanom M.

Upravo je Alan M. označen kao diler droge koji je preuzeo jedan kvart Brisela, kao i da je naoružani muškarac pucao u nameri da ga ubije. Na kraju je i pogođen sa najviše metaka.

"Nieuwsblad" ističe da Mbojo nije bio umešan u sumnjive poslove i da se slučajno zatekao u blizini kada je vatra otvorena. Inače, ovaj 35-godišnji fudbaler je 2021. igrao za Gent protiv Partizana u Ligi konferencija. U Beogradu je ušao u igru, u Belgiji je sedeo na klupi.

Od 2008. godine pa sve do danas, Mbojo je nosio dresove mnogobrojnih belgijskih timova. Za reprezentaciju je nastupao 2012. godine, i to samo dva puta.

Inače, nije nepoznat policiji i pravosuđu. Fudbaler je u prošlosti više puta hapšen zbog nasilnih zločina. Napadač rođen u Kongu osuđen je 2005. na sedam godina zatvora zbog nasilja i grupnog silovanja. U to vreme bio je deo afričke mafije.

Mbojo je impresionirao kao igrač Genta u sezonama 2011/12 i 2012/13, postigavši četrnaest i dvadeset golova na najvišem nivou u Belgiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA