≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema još ni 18 godina, a dominira i van terena: Budući igrač Reala otkrio da je u vezi sa top modelom

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Endrik je dugo krio ovu vezu

  • 0
Endrik Foto: AP/Tanjug

Iako nije uspeo da osvoji Kopa Libertadores, mladi brazilski napadač Endrik nije mogao da zamisli bolju kraj sezone sa Palmeirasom koji je ponovo postao šampion!

Ovo mu je druga vezana titula, a nema čak ni 18 godine, dok je istovremeno ušao u istoriju Palmeirasa kao jedini igrač koji je dizao pehare šampiona u svim kategorijama - počevši od U11.

Sa 11 golova koliko je postigao, Endrik je prestigao Nejmara na drugom mestu liste fudbalera sa najviše pogodaka u sezoni pre 18,. rođendana. Ispred je samo Ronaldo, što znači da Real nije pogrešio kada ga ja kupio.

Da, Endrik se sledećeg leta seli na Santjago Bernabeu. Čeka se samo da 21. jula napuni 18 godina i kreće nova era "kraljevskog kluba". Real je za njega dao 60 miliona u trenutku kada je ovaj imao samo 16 godina.

Dakle, Endrik sa nepunih 18 godina već ima ugovor sa Realom, nekoliko rekorda u Brazilu, četiri trofeja sa Palmeirsaom, ali i top modela pored sebe - u vidu Gabrijeli Mirande koja je tri godine starija od njega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Gabriely Miranda (@gabrielymiiranda)

Krili su vezu, ali su na kraju sve obelodanili zajedničkom fotografijom sa proslave na Instagramu. U nastavku možete pogledati ostale koje ova manekenka kači na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA