Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaradio milione od fudbala, a vozi automobil od 1.000 evra

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema Iglesijas potrebu za skupim automobilima

  • 10
Borha Iglesijas Printskrin: X/@elchiringuitotv

Godinama unazad Borha Iglesijas važi za jednog od najboljih napadača španskog prvenstva i među zaslužnijima je što se Betis već duže vreme nalazi u samom vrhu!

U Sevilju se preselio 2019. godine za sumu od 28 miliona evra i pisalo se tada da je dogovorio godišnju platu od 1,6 miliona evra.

Istovremeno, mediji pišu da je od fudbala zaradio najmanje osam miliona evra, ali da je i dalje ostao skroman. Kao dokaz za to, "El Chiringuito TV" je objavio video snimak na kom se vidi kako Borha vozi automobili od 1.000 evra.

U pitanju je Fijat Panda koji se proizvodio od 1986. do 2002. godine i iz kog je Iglesijas davao autograme navijačima nakon treninga.

Prethodne tri sezone, Iglesijas je svaki put imao dvocifren golgeterski učinak. Ove, doduše, nijednom nije tresao mrežu u Primeri, ali jeste u Evropi i Kupu.

Bio je Iglesijas na korak od odlaska na Svetsko prvenstvo u Katar, svi su ga videli u sastavu Luisa Enrikea koji je, umesto njega, ipak poveo Ansua Fatija. I zažalio - što je na kraju i sam priznao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂😂

    9. decembar 2023 | 10:34

    Pa sa ovakvom devojkom nije ni čudo što vozi pandu, dobro je da nevozi bicikl.

  • Deksa

    9. decembar 2023 | 11:24

    Samo veš ove snajke vredi više od 1000 eur. To su priče za malu decu.

  • Zoki

    9. decembar 2023 | 11:19

    Pametna osoba, ako ga razbije, nije velika steta. Ako ga ukradu, isto tako. Trece, neprivkaci lopine ni mafiu na sebe, ako putuje negdje dalje, koristi avion.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA