≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka Jović posle dobre partije protiv Atalante: Osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Centarfor Orlova postigao dva gola u dve utakmice zaredom

  • 0
Luka Jović Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbaleri Milana nesrećno su izgubili od Atalante rezultatom 3:2, u okviru 15. kola Serije A.  Zavidnu partiju pružio je Luka Jović koji je u 72. minutu zamenio Loftus-Čika, da bi posle samo osam minuta pogodio mrežu kluba iz Bergama.

Centarfor reprezentacije Srbije očito podiže formu, ali  nije bio zadovoljan rezultatom meča, te je naveo da je njegova ekipa bolje delovala u prvih 45 minuta.

- Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i na drugu stranu. Igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultovala prednošću - započeo je Luka Jović.

Sa druge strane, napadač Milana je zadovoljan svojom formom koja je u uzlaznoj putanji.

- Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokazem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene. Okrenuti smo sledećem izazovu, a to je Liga sampiona i dokazivanju da imamo kvalitet za nastavak takmicenja u Evropi - završio je svoje izlaganje Luka Jović.

Podsećanja radi, "rosoneri" nakon ovog kola zauzimaju 3. mesto na tabeli Serije A sa 29 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: U Savski park u Beogradu na vodi stigla "Zimska bajka"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA