≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ističe rok za karte za EURO: Evo šta svi navijači Srbije koji žele uživo da prate Orlove moraju brzo da urade

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Još svega dva dana...

  • 5
EP EURO 2024 grupe izvlačenje žreb fudbal Srbija Dragan Stojković Piksi Foto-kolaž: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Mileta Mirčetić, Tanjug/AP

Fudbalski savez Srbije objasnio je navijačima kako mogu da nabave ulazniza za Euro. Srbija igra protiv Engleske, Danske i Slovenije, a sada su iz FSS podsetili da rok za nabavku karata ističe. 

Reprezentacija Srbije igraće prvi put od osamostaljenja na Evropskom prvenstvu koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, a žrebom u Hamburgu odlučeno je da se "orlovi" takmiče u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Srbija igra svoje utakmice 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije i 25. juna u Minhenu protiv Danske.

Prodaja ulaznica počela je 4. decembra u 14,00 i trajaće do 12. decembra u 14,00. Ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice.

Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko Uefinog sajta na adresi  www.uefa.com/euro2024/ticketing/ što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za Evro 2024.

Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

Takođe, FSS podseća da ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice.

U januaru 2024. godine Uefa šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju i junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Evo i grupa:

Grupa A: Nemačka, Mađarska, Škotska, Švajcarska.

Grupa B: Španija, Albanija, Hrvatska, Italija.

Grupa C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija.

Grupa D: Francuska, Austrija, Holandija, pobednik A kvalifikacija LN.

Grupa E: Belgija, Rumunija, Slovačka, pobednik B kvalifikacija LN.

Grupa F: Portugalija, Turska, Češka, pobednik C kvalifikacija LN.

(Telegraf.rs)

Video: "Ne može bez tenzija, morate malo i da drhtite! Ovi igrači su heroji": Piksi posle odlaska na EURO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZEMUNAC

    10. decembar 2023 | 14:49

    MA KOJI PIKSI? NIKAKAV TRENER, NIKAKVA REPREZENTAZIJA A ODRAO OVE U FSS

  • Sale

    10. decembar 2023 | 13:47

    E imace sta i da vide ovi sto kupe karte...Brzo ce se vratiti... Sreca pa nije ni daleko

  • VASKE

    10. decembar 2023 | 13:40

    MA KOJI BRE ORLOVI? NIKAKAV FUDBAL, NISTA NOVO, NE BIH VOLEO ALI ISPASCE ODMAH.PIKSI PRODAJE MAGLU, NIKAKVU REPREZENTACIJU NEMA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA