≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezive scene u Granadi: Navijač doživeo srčani zastoj i preminuo na tribinama, meč prekinut!

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utakmica trajala svega 20 minuta

  • 2
FK Granada - FK Atletik Bilbao, srčani zastoj Foto: Alex Camara / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Granade dočekali su Atletik Bilbao u okviru 16. kola Primere, a pomenuti meč trajao je svega 20 minuta. Naime, sredinom prvog dela navijač domaćih se srušio na tribinama pošto je doživeo srčani zastoj, a meč je ekspresno prekinut.

Lekarska ekipa je odmah utrčala na tribine i pružila potrebnu pomoć nesrećnom navijaču. Sudija je odmah uputio igrače u svlačionicu, a oko 40 minuta kasnije stigle su tužne vesti.

Navijač je preminuo, potvrdili su španski mediji, a susret iz poštovanja prema porodici preminulog neće biti nastavljen danas.

Granada je zamolila sve navijače da napuste stadion u miru i tišini.

Podsećanja radi, Atletik Bilbao ima vođstvo od 1:0 pošto je u 6. minutu mrežu domaćih pogodio Injaki Vilijams. Nije poznato kada će susret biti nastavljen, odnosno da li će se važiti pomenuti rezultat prilikom nastavka ili ne.

(Telegraf.rs)

Video: Vrhunski gol fudbalera Grafičara Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    10. decembar 2023 | 18:04

    Posle. Covid vakcina.

  • teorija zavere

    10. decembar 2023 | 18:00

    05. decembra je objavljena ova vest: "Tokom utakmce Sakramento Kingsa i Nju Orleans Pelikansa desila se nezapamćena tragedija. Jedan navijač preminuo je tokom utakmice." - Da li se i ranije događalo da premine navijač za vreme meča? Jeste. Da li je to bilo ovako često? Nije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA