≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teška povreda golmana Dubočice na meču sa OFK Beogradom: Knežević polomio jagodičnu kost na tri mesta

S. L.
S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moraće na operaciju

  • 0
Marko Knežević, golman FK Dubočica Foto: Privatna arhiva

Golman Dubočice iz Leskovca, Marko Knežević doživeo je tešku povredu na utakmici 20. kola Prve lige Srbije ranije danas protiv OFK Beograda, pošto mu je u 40. minutu prilikom jednog starta polomljena jagodična kost.

On je uspeo da se zadrži na terenu sve do poluvremena, verovatno nesvestan težine povrede, a kasnije kada je lice počelo da mu otiče, utvrđeno je da mu je slomljena pomenuta kost na tri mesta.

Fudbaler Dubočice je zbog toga momentalno prevezen u Urgentni centar, gde mu je urađena dijagnostika i utvrđeno da će morati na operaciju, što će biti veliki udarac za Dubočicu.

Iza Marka je zaista jako dobar deo sezone. Nekadašnji fudbaler Mladosti GAT, Železničara iz Pančeva, Inđije, Radničkog iz Niša, Voždovca, Javora, Bežanije, Banata, Borca iz Banjaluke, Kolubare, Teleoptika i mlađih kategorija Partizana bio je jedan od glavnih šrafova ekipe na putu ka trećem mestu na tabeli.

Uspeo je Knežević šest puta da sačuva svoju mrežu tokom jesenjeg dela sezone, što dovoljno govori koliko će nedostajati Dubočici. Nije poznato još koliko će odsustvovati sa terena, a očekuje se da se klub zvanično oglasi tim povodom.

(Telegraf.rs)

Video: Vrhunski gol fudbalera Grafičara Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA