Vreme čitanja: oko 1 min.

Son "upalio" mašinu, Totenhem pregazio Njukasl! Dve asistencije i gol za Korejca, dominirao i Rišarlison

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevci su odigrali sjajan meč pred svojim navijačima

  • 0
Hjong Min Son, FK Totenhem Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Totenhema u svakom smislu te reči "pregazili" su večeras Njukasl u poslednjem meču nedeljnog programa 16. kola Premijer lige, pošto su uspeli da "spakuju" Svrakama četiri gola - 4:1 (2:0).

A dominirala su dva fudbalera - Rišarlison i Son. Ovaj prvi uspeo je da postigne dva pogotka, dok je sa druge strane Južnokorejac stigao do dve asistencije i gol sa penala.

Nema sumnje da su i jedan i drugi obradovali svoje menadžere na popularnom Fantasiju mnoštvom poena, a krenulo se sa svim već u 26. minutu kada je Son uspeo da pronađe Udogija i da prvi put rani goste sa severoistoka Engleske.

Vrlo brzo je Rišarlison u 38. minutu duplirao prednost domaćeg tima, ponovo na asistenciju Sona, a Brazilac je 15 minuta po početku drugog poluvremena rešio pitanje pobednika, pošto je dao i treći gol za Totenhem.

U samoj završnici Son je uspeo da se upiše i u strelce sa penala u 85. minutu, a počasni gol za Njukasl je u završnici dao Žoelinton na asistenciju Kaluma Vilsona.

Evidentno je da je Njukasl u žestokom padu forme, pošto je u prošloj rundi doživeo debakl i protiv Evertona na "Gudisonu" (0:3) i nalazi se na sedmom mestu sa 26 poena, a Totenhem je ovim uspeo da prekine seriju mečeva bez trijumfa i sada je peti u Premijer ligi sa 30 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Vrhunski gol fudbalera Grafičara Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA