Vreme čitanja: oko 1 min.

Delije poslale još jedno obaveštenje svim navijačima Zvezde koji dolaze na meč sa Mančester sitijem

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvatrenije pristalice crveno-belih žele da koreografija ispadne onako kako su zamislile

  • 3
Crvena zvezda - Novi Pazar 77. rođendan Foto: MN Press

Crvena zvezda u sredu od 18.45 igra svoju poslednju utakmicu u Evropi ove sezone, pošto u 6. kolu grupe G dočekuje Mančester siti.

Nema sumnje da će puna Marakana dočekati goste iz Engleske, koji su i aktuelni prvaci Evrope.

Navijači Zvezde su već pozvali sve koji dolaze na Marakanu da ponesu šal, kako bi bila istaknuta posebna koreografija da svi u nekoliko navrata tokom utakmice podignu šalove.

Ali, to nije jedini proglas koji su navijači Zvezde istakli kada je ovaj meč u pitanju, pošto su pozvali i sve navijače da ranije dođu na utakmicu, kako bi koreografija bila spremna da se podigne čim igrači izađu na teren.

- Svaki čovek koji dođe na stadion u sredu neka ponese šal, da napravimo sliku za pamćenje! Podjednako je bitno da svi koji dolaze na utakmicu, uđu ranije, kako bi prilikom izlaska igrača podigli spremljenu koreografiju na svim tribinama. Utakmica počinje u 18:45č. Apelujemo da svi Zvezdaši uđu na vreme, kako bi još jednom pokazali novo ostvarelje Delija i pokazali koliko volimo svoj klub! Ponesi šal! Uđi na vreme - poručuju Delije.

(Telegraf.rs)

Video: Moćna koreografija i bakljada Delija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    12. decembar 2023 | 12:44

    A kad cete sami sebe pozvati na utakmice KK u ABA ligi licimeri

  • Kolorado

    12. decembar 2023 | 13:00

    Treba mape neke da se ištampaju, i po celom gradu da se izlepe putokazi....hahahaha crtaju im, pišu proglase....najjaca navijcaka grupa u evropi😂 A 17 svi lepo zajedno na glasanje....

  • Boškić

    13. decembar 2023 | 00:15

    Neka ponesu i turske zastave, ako su već delije. Ko ne zna, delija=turski junak za vreme sultana Murata. Čudi me da toliko ljudi, a niko ne zna istoriju Srbije. Blam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA