≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija: Grom ubio fudbalera (21) tokom utakmice, četvorica povređena

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri igrača su u bolnici na daljem posmatranju

  • 1
Brazil, grom Foto: Twitter / Printscren

Vrlo tužne vesti stižu ovog poslepodneva iz Brazila. Mladi fudbaler, Kajo Enrike de Lima Gonsalveš (21) preminuo je nakon što ga je tokom utakmice pogodio grom u mestu Santo Antonio da Platina.

On je bio deo amaterskog fudbalskog kluba iz Žapire iz regije Parana. Pored njega, od udara groma povređena su još četiri fudbalera. Navijači su snimili i trenutak kada se desio strašan incident, prenosi Globo.

Mladi Kajo nastupao je za Uniao Žapirense, a njegov rodni grad izdao je saučešće porodici naastradalog.

- Veliki ljubitelj fudbala, Kajo Enrike počeo je da se bavi ovim sportom u školi u okviru naše opštine, gde je pronašao svoj talenat i kroz svoju karijeru u mladosti, uspeo da se istakne na razne načine, predstavljajući Žapiru na najbolji način - piše u poruci.

Sve se odigralo u nedelju od 17.30 časova po lokalnom vremenu na stadionu "Hoze Eleterio da Silva". Pre početka meča padala je jaka kiša, a utakmica je igrana u okviru regionalnog amaterskog fudbalskog kupa.

Prema pisanju lokalnih medija, igrač je odmah sproveden u urgentni centar, ali nije preživeo. Trojica drugih fudbalera su sa opekotinama zadržana u bolnici. Udar groma ostavio je ogroman trag na fudbalskom travnjaku.

(Telegraf.rs)

Video: Uroš Spajić pred Mančester Siti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA