≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastav Zvezde za Siti: Bahar menja trojicu igrača iz Berna, navijači će biti oduševljeni izborom napadača

M. M.
S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da crveno-beli startuju sa trojicom bonusa protiv prvaka Evrope

  • 16
FK Crvena Zvezda, Trening pred Mančester Siti Foto: Nikola Tomić

Jeste da utakmica protiv Mančester sitija nema rezultatski značaj za Crvenu zvezdu, ali je srpski šampion jasno dao do znanja da pobedom želi da završi ovogodišnje učešće u Ligi šampiona!

I to protiv najtežeg rivala u grupi - aktuelnog prvaka Evrope koji je, i bez nekolicine standardnih igrača, daleko ispred srpskog šampiona.

- Znamo da Siti ne dolazi sa svim igračima, ali su to i dalje najbolji fudbaleri na svetu. Moramo da se spremimo za ozbiljnu utakmicu protiv kvalitetnog tima i pokušamo da napravimo dobar rezultat - rekao je Barak Bahar na konferenciji za medije.

Iako je Zvezda svoj najbolji meč odigrala u prethodnom kolu protiv Jang Bojsa, gde na kraju nije imala sreće da ostavri povoljan rezultat, nećemo u sredu veče (18.45) gledati identičan sastav onom iz Berna.

Tu, pre svega, mislimo na ofanzivni deo Baharovog tima, gde će se Šerif Endijae preseliti na klupu - dok je Mirko Ivanić povređen.

Omri Glazer će zauzeti svoje mesto među stativama, dok će u poslednjoj liniji igrati Kosta Nedeljković, Naser Điga, Aleksandar Dragović i Milan Rodić.

Srđan Mijailović je bio odlilčan u Bernu, te će kao defanzivni specijalista i sada protiv Sitija pomagati svojoj odbrani. Zajedno u tandemu sa Hvangom.

Marko Stamenić bi trebalo da se preseli na klupu, a da na njegovo mesto "dođe" Gelor Kanga. Upravo je to i jedna od Baharovih dilema, odnosno da li Hvanga gurnuti ispred kao u Bernu, a da Stamenić stoji  sa Mijailovićem.

Osman Bukari će delovati po desnoj strani, Ivanića će zameniti Vladimir Lučić levo, a mladi Jovan Mijatović će početi meč ispočetka kao najistureniji. Zaslužio je, gledajući partije koje pruža u poslednje vreme i golove koje daje.

Fk Crvena zvezda SASTAV Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    12. decembar 2023 | 20:26

    Igra Spajic umesto Djige.

  • 🤦🏻‍♂️

    12. decembar 2023 | 20:36

    Na nasu zalost nije u napadu sto je zasluzio, vec zbog interesa. Umesto da deca igraju i napreduju, nagomilani polu sposobni stranci sa 2 leve noge, a deca se prodaju posle 2 dobre utakmice da uzme pare ko treba

  • ZEMUNAC

    12. decembar 2023 | 20:45

    ZVEZDAS JESAM ALI MISLIM DA JE LUCIC JEDNA VELIKA SEPRKLJA STO BI NASI LJUDI REKLI, MIJATOVIC NIKADA TAJ NECE POSTATI CENTARFOR DOBAR NI ZA OVU NASU NAZOVIMO JE NIKAKVU LIGU A DA NE PRICAMO O EVROPI, MIJAILOVIC LOS. KANGA I DRAGOVIC NEDOVOLJNO DOBRI..NE MOGU DALJE JER SAM ZVEZDAŠ, A REZULTATI I IGRA SU PRAVO MERILO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA