≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golman Sitija otkrio šta je potrebno kako bi neko bio deo Građana: "To je dobro pitanje"

S. T.
D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Ortega istakao je da će sutra dati sve od sebe

  • 0
Mančester Siti, konferencija za medije Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Mančester sitija stigli su u Beograd, a večeras je pred novinare pred meč sa Crvenom zvezdom stala i delegacija Građana na konferenciji za medije. Pored trenera Pepa Gvardiole, novinarima se obratio i golman Stefan Ortega.

On će sutra najverovatnije biti između dve stative na stadionu "Rajko Mitić" i kaže da će pokazati svoju najbolju verziju. On je u Siti došao iz nemačke Arminije Bilefeld.

- Pa pretpostavljam da hoću. Da, srećan sam za svaku utakmicu koju branim, a sutra bi mogla biti nova prilika za mene, da pokažem svoju najbolju verziju. Pa kao prvo, mi imamo jako puno kvaliteta u timu, tako da je svaki trening na visokom nivou. Imam puno iskustva u međuvremenu da se izborim sa tim, treba uvek biti spreman, za svaku utakmicu, nikada ne znaš. Nikada nije problem biti spreman.

Reč je o vrlo iskusnom golmanu, a dobio je pitanje šta je to neophodno kako bi neko branio u redovima Građana.

- Dobro pitanje. Kao prvo, mora biti dobar u zaustavljanju lopte, da osim toga sve ostalo što je potrebno. Braniti ovde, za to moraš da imaš sve što je potrebno, kontrolu prostora, iza zadnje linije u odbrani, kao kontrolu šesnaesterca, ali i odbrambene mehanizme.

Ističe da se navikao na uslove i da će se potruditi da se prikaže u najboljem mogućem svetlu.

- Kao i prošle sezone. Ovo je za mene druga sezona, pre toga sam igrao sa manji, osrednji klub u Nemačkoj. Mislim da neću izgubiti glavu, ovo je sve normalno, lako je uraditi isto što i prošle sezone. Pokušaću da branim najbolje koliko mogu.

(Telegraf.rs)

Video: Crveno beli se igrali na treningu pred Mančester Siti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA