Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradovali mališane uoči praznika – Miloš Degenek i Fondacija Mozzart za decu iz Zvečanske

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više od 400 poznatih ličnosti je od 2016. učestvovalo u akciji Humanitarni tiket u podne, a ukupan fond za donacije je krajem ove godine prešao 30.000.000 dinara

  • 0
Fondacija Mozzart i Miloš Degenek Foto: Promo/ Touch N Touch

Uoči praznika, sjajan plemeniti listić sastavio je fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek, koji je dobitak od 117.000 dinara usmerio Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

Defanzivac srpskog šampiona i reprezentativac Australije, zajedno sa predstavnicima Fondacije Mozzart, posetio je Zvečansku i uručio ček.

-Ovo je divan gest Fondacije Mozzart. Svi zajedno treba da pomažemo najugroženije, pogotovo decu bez roditelja kojima je potrebna naša podrška i saosećanje. Drago mi je da sam doprineo akciji - naglasio je Degenek, koji je već učestvovao u raznim društveno odgovornim akcijama.

-Hvala Mozzartu koji je obnovio toliko košarkaških terena širom zemlje, a Fondacija ulaže u sve oblasti našeg društva, što je za svaku pohvalu.

Fondacija Mozzart i Miloš Degenek Foto: Promo/ Touch N Touch

As crveno-belih obradovao je mališane iz Zvečanske u pravi čas, uoči novogodišnjih i božićnih praznika, a direktor ovog centra Zoran Milačić zahvalio je Milošu i Fondaciji Mozzart u ime dece i celog kolektiva.

-Ova donacija nam mnogo znači uoči praznika, a decu posebno obraduje kada se sportisti na bilo koji način uključe. Ovo je prelepa akcija Fondacije Mozzart, koja godinama traje i izuzetno smo zahvalni na svim donacijama - istakao je Milačić.

Ukupna donirana suma kroz akciju "Humanitarni tiket u podne" iznosi 30.464.709 dinara, a poslednji dobitni plemeniti tiket sastavio je fudbaler Vojvodine Radomir Milosavljević, koji je dobitak od 180.600 dinara usmerio Udruženju "Pomoć prijatelju" iz Ćuprije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA