≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podatak za brigu Madriđana: Real promašio sve penala koje je imao ove sezone!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva, ali i bizarna statistika

  • 1
Karlo Anćeloti, FK Real Madrid, Luka Modrić Foto: Profimedia/Sportinfoto/Shutterstock Editorial

Fudbalski klub Real Madrid je uspeo ove sezone da promaši svaki penal koji je bio dosuđen u njihovu korist.

Italijanski stručnjak i trener Reala, Karlo Anćeloti nema objašnjenje za ovako loše izvođenje jedanaesteraca od strane svojih igrača.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je u utorak u 45. minutu susreta Lige šampiona sa Unionom iz Berlina promašio udarac sa bele tačke, no, ipak se “kraljevski klub” na kraju vratio u Madrid sa pobedom od 3:2.

Šef stručnog štaba Madriđana je iznenađem ovakvom igrom svog tima, dodao je:

- Zaista je jako teško reći zašto promašujemo jedanaesterce. Luka je obično hladan i pogađa ih svaki put. Nije to nešto što se lako uvežba jer je na treninzima ambijent hladan.

Ostala tri penala koja su se izvela su takođe bila ne uspešna, pošto je Vinisijus Žunior promašio protiv Barselone u u pripremnom periodu, i tokom prvenstva su dva promašili Rodrigo i Hoselu. Sva četiri jedanaesterca su izvodili različiti igrači , ali nijedan nije ima dovoljno koncentracije kako bi realizovao to.

- Pokušavamo sa Bellingamom, Rodrigom, Vinicijusom, Hoseluom… Ne znam što reći, nadam se da će se to promijeniti - dodao je italijan.

Prošle sezone je kaznene udarce izvodio napadač Karim Benzema, ali nakon što je otišao iz kluba otvorilo se pitanje novog izvođača penala.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Luka Modrić je kupio vilu od kontroverznog advokata: Za ovaj mega luksuz iskeširao je 12 miliona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Madriđanin

    13. decembar 2023 | 14:44

    Nema pravog napadača da je hladan kao špricer kada su takve situacije kao što je Ronaldo bio ili Benzema ovi današnji se prepadnu golmana na penala lp

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA