≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Siti u Srbiji nije samo zbog utakmice? "Građani" žele "klinca" koji je dao gol Zvezdi

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mogli bi se u Mančester vratiti sa "neočekivanim" pojačanjem

  • 0
FSS Šurbatović i Nedimović Foto: MN Press

Fudbaleri Mančester sitija od 18.45 gostuju Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić", u okviru šestog kola grupne faze Lige šampiona.

Ipak, nije Srbija zanimljiva "Građanima" samo zbog utakmice, već bi Siti mogao tokom svog boravka da "završi" i jedno pojačanje.

Kako piše "MozzartSport", Siti grupa zainteresovana je za mladog Uroša Sremčevića, fudbalera Mladosti iz Lučana.

Klub iz Lučana na ime obeštećenja traži 3.000.000 evra, i čini se da se i Siti grupa složila sa tim. Isti izvor navodi da engleski klub želi da sklopi predugovor sa Urošem pre nego što on napuni 18 godina, što će biti u aprilu.

On bi potpisao za Siti, ali bi do kraja sezone ostao na pozajmici u Mladosti, nakon čega bi bio prosleđen na pozajmicu u neku od Sitijevih filijala.

Uz to, naovdi se da su i Zvezda i Partizan pokazali interesovanje za ovog momka, ali je najozbiljniji konkurent Sitiju bio Anderleht.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je Sremčević bio strelac u meču protiv Crvene zvezde, koji je odigran proteklog vikenda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA