Vreme čitanja: oko 1 min.

Milijaš nakon remija sa Sitijem: "Cilj je da formiramo što više igrača za prvi tim, ne opterećujem se tabelom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omladinci Zvezde remizirali su sa Sitijem

  • 1
Nenad Milijas, fk crvena zvezda Printskrin: Youtube / Crvena zvezda

Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš čestitao je mladim fudbalerima "crveno-belih" na igri protiv Mančester sitija u šestom kolu grupe G Lige šampiona mladih. Crvena zvezda i Mančester siti su danas u Beogradu odigrali bez pobednika, 2:2.

Bivši igrač Zvezde, a sada strateg omladinaca istakao je veliku žal zbog poraza.

- Lepa utakmica za ovu decu i zaista mi je žao što nisu pobedili, jer su zaista dali sve od sebe. Imali smo dosta prilika... Mančester siti je najkvalitetnija ekipa u grupi, pokazali su to na svim utakmicama, ali svaka čast mojim igračima koji su dali sve od sebe i idu na zasluženi odmor - rekao je Milijaš.

Golove za Crvenu zvezdu su postigli Jovan Šljivić i Andrija Maksimović.

- Drago mi je što su Šljivić i Maksimović postigli golove. Prelepi pogoci i sigurno će se dugo pričati o njima. Šteta stvarno što nismo pobedili, ali moramo da naučimo iz toga. Ovo je svakako nešto najbolje što omladinski fudbal donosi - dodao je Milijaš.

Crvena zvezda je polusezonu u Omladinskoj ligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa šest bodova manje od prvoplasiranog IMT-a.

- Ne opterećujem se mestom na tabeli, nego time kako dečaci igraju i napreduju. Cilj je da formiramo što više igrača za prvi tim Crvene zvezde. Ima još mnogo utakmica pred nama, a što se tiče igre, na pravi način smo završili polusezonu i postajemo sve bolji tim - zaključio je Milijaš.

Mančester siti je osvojio prvo mesto na tabeli grupe G sa 14 bodova, dok je Lajpcig drugi sa 11. Crvena zvezda i Jang Bojs su osvojili po četiri.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović o Zvezdi, Partizanu, grobarima, povratku u srpski fudbal, vređanju navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    13. decembar 2023 | 18:21

    I da ih prodate sa 18 godina. Onaj mali bi trebalo da igra 5 godina u Zvezdi i da ode za 50 miliona a ne za 5.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA