Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Aston Vile proputovali 2.200 kilometara u kamp kućici da bi gledali meč sa Zrinjskim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvorica engleskih egzibicionista su se usudili da urade ovako nešto...

  • 0
FK Aston Villa - FK Leeds Foto: Tanjug/AP

Ovog četvrtka od 18:45 u Mostaru očekuje nas početak utakmice između bosanskohercegovačkog Zrinjskog i Aston Vile, u okviru šestog kola Lige konferencija grupe E. Pažnju javnosti privukla je nekolicina gostujućih navijača koji su proputovali skoro celu Evropu kako bi bodrili svoj tim.

Birmingem je industrijski grad koji se nalazi na Britanskom ostrvu, na drugom kraju Evrope. Četvorica engleskih egzibicionista odlučili su se na jako neobičan način putovanja do udaljene BIH.

Naime njihov izbor je bio prelazak velikog broja zemalja kopnenim putem. Njivovo prevozno sredstvo nije bio atomobil, autobus ili voz.  Prešli su 2.211 kilometara sa kamp kućicom, i to će im takođe biti i smeštaj tokom proputovanja.

Bilo im je potrebno 24 sata kako bi stigli do mostarskih ulica.

- To je novi nivo predanosti, bravo momci -  glasio je komentar na jednoj od najpopularnijih stranica na društvenim mrežama koja prati navijače na gostovanjima.

Podsećamo da su fudbaleri Zrinjskog eliminisani iz grupne faze Lige konferencija sa četiri poraza i jednom pobedom, dok je Aston Vila izboria drugu fazu ovog takmičenja sa obrnutim rezultatom u odnosu na svog protivnika.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA