Vreme čitanja: oko 2 min.

Nemanja Tošić: "Žao mi je što nismo uzeli bod i upisali se u istoriju Čukaričkog, sami smo krivi"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brđani su poraženi od Genka u 6. kolu grupne faze Lige konferencije

  • 1
Nemanja Tošić Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su i u poslednjoj utakmici u grupnoj fazi Lige konferencije, pošto je na gostovanju od njih bolja bila ekipa Genka u Belgiji - 2:0.

Prvotimac Čuke, Nemanja Tošić istakao je da ostaje žal što tim nije uzeo barem jedan bod u Evropi.

- To je normalno, jer smo sada stekli iskustvo, već smo i bolje ulazili u utakmice, znali šta nas čeka, video se veliki napredak od letos i prvih evropskih utakmica. Jednostavno, nismo uzeli nijedan bod, ostaje žal, jer smo mogli da ostanemo upisani u istoriji kluba kao prva generacija koja je uzela bodove u Evropi, nismo uspeli, imali smo priliku, sami smo krivi.

Nije mu jasno zbog čega je ekipa izgledala tako kako jeste i pored igrača više.

- Da li je to strah od uspeha ili... Na poluvremenu, od crvenog do kraja prvog poluvremena smo videli da se dobro osećamo, tada smo se dogovorili da izađemo strpljivo i čekamo šansu. Oni su nama sa igračem manje držali loptu i presing. Nismo mogli da sačuvamo loptu. Ne znam zbog čega, je li tolika razlika u kvalitetu, moramo da vidimo analizu.

Da li bi se nešto promenilo da su poslednje tri utakmice zapravo bile prve tri, jer se Čukarički tada popravio?

- Nezahvalno je da pričam, ali verujem da bi bilo mnogo drugačije, ali jednostavno eto, svima nama to znači, stekli smo iskustvo koje nismo imali načina da steknemo, porasli smo kao ekipa, značiće nam svima dosta, ali ostaje žal.

Zbog čega su igrači rivala uvek tako brzi?

- Pa da (smeh). To je jednostavno trenutak, okreneš se levo - desno, već trojica trče u sprintu, kreneš ranije, opet je brži, to su selektirani igrači, skupo plaćeni, to se od njih i očekuje, kvalitet je očigledan, razlika u kvalitetu takođe.

Da li mu prija da igra na poziciji štopera?

- Prija mi svakako, više mi odgovara, bolje se osećam na toj poziciji. Na ovakvim utakmicama je tu negde, ali u Superligi bi bilo tu negde.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda stadion Genka pred duel sa Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    14. decembar 2023 | 22:22

    Shvatite da fudbal nije za vas, nemate ni talenat, ni fizičke predispozicije, ni inteligenciju, ni mentalitet. Najbolje bi bilo da radite neki drugi posao. Otvorite kafić, restoran, radite sa malinama, otvorite pekaru...ima šta bi mogli da radite. Nije ovo za vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA