≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je Partizan promašio zicer, pa primio 2 gola za 9 minuta

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kragujevčani su kaznili nepreciznost Kalulua, ali su crno-beli do poluvremena uspeli da izjednače

  • 1
FK Partizan - FK Radnički Printskrin: Youtube/Arena Sport

Nije meč protiv Radničkog počeo sjano za fudbalere Partizana, jer su već posle 16 minuta crno-beli gubili od Kragujevčana u Humskoj rezultatom 2:0!

Međutim, lako je na semaforu moglo da stoji 1:0 za domaćina već u 2. minutu, kada Aldo Kalulu nije iskoristio grešku odbrane gostiju i promašio je bukvalno zicer.

Kazna za Partizan stigla je vrlo brzo - već u 7. minutu. Bojan Adžić je sjajno centrirao sa leve strane, po zemlji, a Matija Gluščević je matirao Aleksandra Jovanovića za veliku radost ekipe u crvenim dresovima.

Već u 16. minutu stajalo je 2:0 za Radnički. Ponovo je Adžić centrirao, ovoga puta sa desne strane, a Činedu Žofri je glavom šokirao Humsku.

U nastavku možete pogledati i promašaj Kalulua, ali i golove Radničkog, uz napomenu da je Partizan u međuvremenu izjednačio do kraja prvog poluvremena.

Video: Gluščević poveo Radnički u prednost posle lepe akcije

Video: Činedu duplirao prednost Radničkog u Humskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zar je bitno

    16. decembar 2023 | 19:27

    Mogao bi neko da mi objasni situaciju z poslednjim trenutcima prvog poluvremena. Radnicki izvodi slobodan udarac, golman po meni cini prekrsaj i dolazi do lopte a sudija prekida igru kao da hoce da saslusa Var a onda vadi pistaljku i svira kraj poluvremena??? Sta se desilo???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA